Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

işletmelere 750 TL’ye varan hediye akaryakıt fırsatı

Akaryakıt harcamalarını Fuel Pass ile yöneten şirketler, 750 TL’ye varan hediye akaryakıt kazanacak.  Sodexo Avantaj ve Ödülle...

Akaryakıt harcamalarını Fuel Pass ile yöneten şirketler, 750 TL’ye varan hediye akaryakıt kazanacak. 



Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri tarafından sunulan Fuel Pass akaryakıt yönetimi hizmeti ile firmalar, akaryakıt harcamalarını verimli, kontrollü ve avantajlı şekilde yönetirken aynı zamanda yakıt masraflarını da azaltacak. 

30 Nisan 2019 tarihine kadar şirket araçlarının akaryakıt harcamalarını Fuel Pass ile yöneten firmalar 750 TL’ye varan akaryakıt hediyesi kazanma şansını yakalıyor. 

Üstelik şirket içerisinde yer alan araç sayısı kampanyaya katılımı etkilemiyor. İster bir ister bin araçla kampanyadan yararlanmak mümkün.  

Kampanyadan Yararlanmak için Son Gün 30 Nisan! 

Kampanyaya katılan firmalar yaygın istasyon ağı, kolay takip ve limitleme, ödeme ve kontrol kolaylığı avantajlarına sahip olurken çalışanlar araçlarından inmeden hızlı ve kolayca yakıt alarak masraf formu hazırlamak zorunda kalmayacak. 
Kampanyadan yararlanmak için 30 Nisan 2019 tarihine kadar Fuel Pass sözleşmesi imzalanması ve 3 aylık akaryakıt harcamalarının aşağıda belirtilen tutarlara uygun olması yeterli.  

Sodexo hakkında 

Dünyanın Fransız kökenli en büyük işvereni Sodexo, 460 bin çalışanı ile 72 ülkede, günde 100 milyon tüketiciye hizmet sunuyor. Firma dünyada 53, Türkiye’de ise 26 yıldır tüm paydaşlarına en iyi yaşam kalitesi deneyimini sunmak için çalışıyor. 

Sodexo Avantaj ve Ödüllendirme Hizmetleri Türkiye, Çalışan Yan Hakları, Teşvik, Ödüllendirme ve Harcama Yönetimi alanlarında faaliyet gösteriyor. 

Çalışan yan hakları alanında Restaurant Pass yemek kart ve çekleri; Teşvik ve Ödüllendirme alanında Gift Pass hediye çekleri; Harcama Yönetimi alanında Business Pass yemek temsil ağırlama hizmeti ve Fuel Pass akaryakıt harcama yönetimi hizmeti ile çalışmalarını sürdürmektedir.

Hiç yorum yok