Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Renault Clio R.S. Line

Renault Sport’tan esinlenilen yeni bir imza Renault Sport, R.S. Line imzasını mevcut GT-Line versiyonunun yerine geçecek olan Yeni Clio R...

Renault Sport’tan esinlenilen yeni bir imza Renault Sport, R.S. Line imzasını mevcut GT-Line versiyonunun yerine geçecek olan Yeni Clio R.S. Line’a taşıyor. 


Sportif görünümlü özel seriler arasında öncü olan GT-Line, 2010’dan bu yana tüm pazarlarda Renault Sport ürün gamının stratejisini başarılı bir şekilde destekledi. 

Daha gelişmiş ve zengin içeriği ile R.S. Line, basit bir isim değişikliğinin ötesine geçiyor. Daha sportif iç ve dış tasarıma sahip R.S. Line, dinamik bir tasarım ile farklılaşmak isteyen müşterilerin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere tasarlandı. 

 R.S. Line, sportif sürüşü simgeleyen ve gerçek sportiflikle eş anlamlı yüksek performansın simgesi R.S. logosu ile güçlü bir bağlantıya sahip.
R.S. Line, Renault Sport’un iç ve dış tasarım kodlarını simgeliyor. Dış tasarımda Yeni Clio R.S. Line, R.S. modellerin sembolik imzası olan F1 tarzı ön tampona sahip. Petek şeklindeki radyatör ızgara, kendine özgü 17 inç alaşımlı jantlar ve daha atletik arka tasarım dikkat çekiyor. 

Güçlendirilmiş destekli spor koltuklar, karbon görünümlü eklemeler, çift elmaslı R.S. imzasının yer aldığı sportif deri direksiyon, alüminyum pedallar, kırmızı dikiş ve şeritlerle vurgulanan koyu bir atmosfer, iç tasarımda R.S. imzasını vurguluyor. 

 Yeni Clio’ya daha fazla sportif özellik kazandıran R.S. Line, markanın motor sporlarındaki ve Formula 1’deki deneyimini müşterilerle buluşturuyor.  


Yeni Renault CLIO INITIALE PARIS 

 INITIALE PARIS imzası Yeni Renault CLIO ile tazelendi Renault’nun ürün gamındaki Captur, Scenic, Talisman, Koleos ve Espace gibi birçok modelde yer alan INITIALE PARIS imzası, Renault’nun know-how’ını sunmak üzere, yepyeni bir tasarım oluşumuyla Yeni Renault Clio’da vücut buluyor. 

Yeni Renault Clio INITIALE PARIS, çok şık ve zarif bir dış tasarımla göze çarpıyor. Krom detaylar, cam çerçeveleri ile birlikte kapı eşiği ve radyatör ızgarasını süslüyor. Izgara ve ön çamurlukta ise INITIALE PARIS logoları yer alıyor. 

Köpekbalığı anteni ve özel 17 inç INITIALE PARIS jantlar, kendine özgü tasarımı tamamlıyor. Yeni Renault Clio INITIALE PARIS, iç tasarımda siyah ve kum gri olmak üzere iki renk seçeneğiyle sunuluyor. Bu versiyona özgü özel tasarım deri koltuklar ve deri direksiyon da öne çıkan diğer özellikler arasında göze çarpıyor. 

Yeni Renault Clio, lansmanı 1991 yılında Clio Baccara ile yapılan şık ve farklılaşan Clio modelleri efsanesini, daha şık ve zarif INITIALE PARIS imzası ile sürdürüyor.

Hiç yorum yok