Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Suzuki Swift Türkiyede Satışta

Suzuki’nin küçük sınıf arenasında kendinden söz ettiren modeli yeni Swift, Türkiye’de satışa sunuldu.  Modern tasarım özell...

Suzuki’nin küçük sınıf arenasında kendinden söz ettiren modeli yeni Swift, Türkiye’de satışa sunuldu. 





Modern tasarım özellikleri, dinamik sürüş karakteri ve yüksek teknoloji donanımlarıyla dikkat çeken yeni Suzuki Swift, 1.2 litrelik 90 HP gücünde benzinli Dualjet motoruyla da verimlilik vaat ediyor. 

Beş ileri manuel şanzıman ve GL donanım seçeneğiyle lansmana özel 90 bin TL’den başlayan fiyatlarla ülkemiz yollarıyla buluşan Swift, GLX donanım seçeneği ve değişken oranlı tam otomatik CVT şanzıman seçeneğiyle de yine lansmana özel 106 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satın alınabiliyor. 

Suzuki’nin küçük sınıftaki temsilcisi Swift, yeni nesliyle Türkiye’de satışa sunuldu. Çift renkli karoser seçeneği ve dik bir şekilde yükselen A sütunuyla sportif bir görünüme sahip olan Swift, dinamik sürüş karakteri ve yüksek teknoloji donanımlarıyla fark yaratıyor. 

Yeni Suzuki Swift, önceki nesillerinde olduğu gibi kendine özgü tasarım özelliklerini korumaya devam ediyor. Modern hatlara sahip, yeni Suzuki DNA’sını yansıtan ön tasarımda, LED farlar ve geniş hava girişleri ön plana çıkıyor. 

Dik bir şekilde yükselen A sütunu ile kübik bir tasarıma sahip olan Swift, yükselen omuz çizgisiyle sportif bir görünüm sergiliyor. C sütununa gizlenen arka kapı açma kolu ile dinamik görünümü desteklenen Swift’in stop grubunda da LED teknolojisi kullanılıyor. 

Yeni Swift’te, 1.2 litrelik 90 HP güç ve 120 Nm tork üreten, dört silindirli benzinli motor görev alıyor. Bu motor, beş ileri manuel şanzıman ya da değişken oranlı CVT şanzımanla gücü ön aksa aktarıyor. 

0’dan 100 km/s hıza 11.9 saniyede ulaşan (CVT’de 11.0 saniye) Swift, maksimum 180 km/s hıza ulaşabiliyor. Manuel şanzımanlı versiyon, 100 km’de ortalama 4.7 litrelik yakıt tüketimiyle ekonomi vaat ediyor. 

Gelişmiş süspansiyon sistemiyle yüksek tutunma kabiliyetine sahip olan Swift, değişken oranlı direksiyon sistemi sayesinde özellikle virajlarda çok daha direkt yönlendirmeye olanak tanıyor. 

Yeni Swift’in iç mekânını domine eden modern tasarımlı kokpitte, 9.0 inç büyüklüğündeki dokunmatik multimedya ekibi ön plana çıkıyor ve USB, AUX ile bluetooth bağlantısına da imkân tanıyor. 

Gösterge tablosunun ortasında konumlandırılan 4.2 inçlik TFT renkli yol bilgisayarı üzerinden otomobille ilgili birçok veriye erişilebiliyor. İrili ufaklı eşya gözleri ve geniş yaşam alanıyla şehir hayatını kolaylaştıran Swift’in 242 litrelik bagaj hacmi, koltuklar katlandığında 556 litreye kadar ulaşıyor. 

Yeni Swift’in zengin donanım listesi, rakiplerine karşı büyük üstünlük sağlıyor. 

Swift’te ABS, EBD, ESP, BAS, yokuş kalkış desteği, sürücü, yolcu, yan ve perde hava yastıkları, lastik basınç uyarı sensörü güvenlik donanımları arasındaki yerini alıyor. 
Anahtarsız çalıştırma sistemi, otomatik iklimlendirmeli klima, hız sabitleyici, 4.2 inç renkli yol bilgisayarı, 9.0 inçlik dokunmatik multimedya ekranı, navigasyon, USB, AUX ve bluetooth bağlantısı, dört hoparlör+iki tweeter müzik sistemi, elektrikli ön ve arka camlar, otomatik yanan LED farlar, LED gündüz farları ve 16 inç alaşımlı jantlar GLX donanımında standart olarak sunuluyor.AUTOMAGG

Hiç yorum yok