Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Mazda3 Los Angeles autoshowda tanıtıldı

Yeni Mazda3, dünya prömiyerini 2018 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda yaptı.  Tamamen yeniden tasarlanan model, 2019’un başlarınd...

Yeni Mazda3, dünya prömiyerini 2018 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda yaptı. 


Tamamen yeniden tasarlanan model, 2019’un başlarında Kuzey Amerika’dan başlayarak küresel piyasalarda görücüye çıkacak. Mazda’nın Direktörü, Başkan ve CEO’su Akira Marumoto, “Bugün tanıttığımız yeni Mazda3, markamız için yeni bir dönem başlatıyor” dedi. 

Ayrıca “Yeni nesil Mazda otomobilleri araç sahipliği deneyiminin değerini artıracak. Bu ürünler sayesinde Mazda’nın marka değerini daha da yükselteceğiz ve tüm dünyadaki müşterilerle daha güçlü bağlar kurma hedefimize doğru ilerleyeceğiz” diye ekledi. Yeni Mazda3, Japon estetiğinin özünü yansıtan Kodo tasarım dilini somutlaştırıyor. 

Genel tasarım basit, tek bir form sunuyor. İnsanların doğal denge anlayışından en iyi şekilde yararlanmasını sağlamak üzere tasarlanan Mazda’nın yeni Skyactiv platformunu kullanan yeni Mazda3, Skyactiv-X, Skyactiv-G ve Skyactiv-D motorları kullanacak. 
İlk defa tanıtıldığı 2003’ten bu yana altı milyonun üzerinde satış yapan Mazda3, şirketin büyümesini hem marka hem de iş perspektifinden yönlendiren küresel bir stratejik model. 

Mazda, otomobilin insan etrafında tasarlanması konusundaki temel felsefesine dayanarak yeni 3’ün temel sürüş, hızlanma, dönme ve frenleme özelliklerini tamamen doğal hissettirecek şekilde şekilde geliştirmiş.AUTOMAGG

Hiç yorum yok