Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Nissan Navara Türkiye Showu Tamamlandı!

30 Temmuz’da başlayan “Nissan NAVARA Türkiye Şovu” 165 günde 45 şehir, 190 ilçe ve 535 köy ziyaret ederek toplamda 36 bin kilometrelik yol ...

30 Temmuz’da başlayan “Nissan NAVARA Türkiye Şovu” 165 günde 45 şehir, 190 ilçe ve 535 köy ziyaret ederek toplamda 36 bin kilometrelik yol kat etti. 




Pick-up sahibi olmak isteyenlere aracın performansını ve gücünü test etme imkanının yanı sıra indirimli fiyat ve cazip finansman seçenekleri de sunulan şovda 10 bin 126 kişiyle birebir görüşme sağlandı. 

 Müşterileriyle birçok platformda bir araya gelen NISSAN’ın “NAVARA Türkiye Şovu” büyük bir ilgiyle tamamlandı. 

165 günde tamamlanan şov kapsamında yaklaşık 36 bin kilometrelik yol kat edilerek 45 şehir, 190 ilçe ve 535 köy ziyaret edildi. 

NISSAN’ın 80 yıllık Pick-Up deneyiminin yansıması niteliğinde olan NAVARA’yı pick-up sahibi olmak isteyenlerle buluşturmak için başlattığı Türkiye turu, 26 Aralık’ta İstanbul’da sona erdi. 

30 Temmuz’da başlayan tur kapsamında NISSAN bayilerinin bulunduğu şehir merkezlerinin yanı sıra ilçe ve köylerde pick-up sahibi olmak isteyenlerle buluşan NAVARA Türkiye ekibi, bugüne dek Türkiye’nin kara ve deniz sınırları toplamının 3,5 katı yol kat ederek NAVARA’nın öne çıkan özelliklerini tanıttı ve tüketicilere NAVARA’yı yakından tanıma, test etme imkanı sundu. 

Konforu ve düşük yakıt tüketimiyle öne çıkan NISSAN NAVARA, SUV konforu ile Pick-up deneyimini birleştiren özelliklerini görücüye çıkardı. 

Multi-link süspansiyon sistemiyle sürücüler kadar yolcular için de yüksek konfor olanağı sunan NAVARA, şova özel olarak indirimli fiyat ve cazip finansman seçenekleriyle sunuldu. NAVARA Türkiye Şovu NAVARA satışlarına ciddi destek sağladı. 

NAVARA Türkiye Şovu, 30 Temmuz’dan Aralık ayı sonuna dek Türkiye’nin 7 bölgesinde maden ocaklarından inşaat sahalarına, 3 bin metre yüksekliğindeki yaylalara, birçok maden ocağını, sanayi sitesini, sebze-meyve halini ve köy merkezini ziyaret etti. 10 bin 126 kişiyle birebir iletişim kurulan etkinlikte bin kişi aracı test etme imkanı buldu.

Hiç yorum yok