Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Volkswagen Ticari Araç’tan 70 bin TL’ye yüzde 0 Faiz Kampanyası

Volkswagen Ticari Araç, yıl sonuna kadar tüm modellerinde 70 bin TL’ye 12 ay yüzde “0” kredi faiz fırsatına ek cazip indirim avantajları su...

Volkswagen Ticari Araç, yıl sonuna kadar tüm modellerinde 70 bin TL’ye 12 ay yüzde “0” kredi faiz fırsatına ek cazip indirim avantajları sunuyor. 

Ürün gamında yer alan modellerine yönelik cazip fırsatlarına Kasım ayında da devam eden Volkswagen Ticari Araç, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) kanununda yapılan değişikliklerle birlikte, tüm ürünlerinde yıl sonuna kadar geçerli olacak ÖTV ve KDV indirimlerinin yanı sıra yüzde “0” kredi faiz imkanı da sunuyor. 

Volkswagen Doğuş Finans (VDF) işbirliği ile Kasım ayına özel faiz kampanyası kapsamında, Volkswagen Ticari Araç’ın tüm modelleri 70 bin TL’ye 12 ay yüzde “0” cazip faiz oranıyla satın alınabiliyor. 


Mevcut indirimlere ek, KDV ve ÖTV indirimi fırsatı ÖTV kanununda yapılan değişiklikle KDV’si yüzde 18’den yüzde 1’e inen modellerdeki fiyat değişimleri aşağıdaki gibi oldu:

Volkswagen Ticari Araç’ın ÖTV oranının yüzde 15’ten yüzde 5’e inmesiyle ek indirim sunulan modellerinde ise fiyat değişimleri şöyle oluştu: 

12 ay vadeli krediye faiz yok Kampanya kapsamında, Volkswagen Ticari Araç’ın ürün gamındaki modelleri için sunduğu indirimlere ve ÖTV/KDV indirimlerine ek olarak, 70 bin TL’ye 12 ay vadeli kredilerde yüzde 0 faiz fırsatı sunuluyor.

 12 ay vadenin yanı sıra, 18 ay vadede yüzde 1.39, 24 ay vadede yüzde 1.69 ve 36 ay vadede yüzde 1.99 faiz oranı ile de kredi kullanılabiliyor.

Hiç yorum yok