Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Renault Grubundan açıklama

Geçtiğimiz günlerde, Renault Grubu, Nissan Motor Co. ve Mitsubishi Motor Corporation Yönetim Kurulları’nın üçü de ayrı ayrı yaptıkları açık...

Geçtiğimiz günlerde, Renault Grubu, Nissan Motor Co. ve Mitsubishi Motor Corporation Yönetim Kurulları’nın üçü de ayrı ayrı yaptıkları açıklamalarda tek bir ses olarak aynı mesajı verdi ve İttifak’a olan güçlü bağlılıklarını yeniden vurguladı. 


İttifak geçtiğimiz yirmi sene içinde benzersiz başarılar elde etti. İttifaka olan bağlılığımız aynen devam etmektedir.  

İttifak Hakkında 
Renault Grubu, Nissan Motor Company ve Mitsubishi Motors, dünyanın en büyük otomobil ittifakını teşkil etmektedir. Bu ortaklık, aynı zamanda otomobil endüstrisinin en köklü ve verimli, kültürler arası işbirliği olma niteliği taşımaktadır.

İttifak, 2017 yılında yaklaşık 200 ülkede toplam 10,6 milyon otomobil satmıştır. Rekabet güçlerini artırmak amacıyla işbirliğine ve aralarındaki sinerjiyi en üst düzeye çıkarmaya odaklanmış olan ittifakın, Almanya’da Daimler ve Çin’de Dongfeng gibi diğer otomobil gruplarıyla gerçekleştirdikleri stratejik ortaklıkları bulunmaktadır. 

Sıfır emisyonlu otomobil geliştirme alanında endüstri lideri olan ve ileri teknolojiler geliştiren bu stratejik ortaklık, düşük maliyetli otomobillerde de otonom sürüş ile araçlar arası bağlantı özellikleri ve hizmetleri sunmayı planlamaktadır.

Hiç yorum yok