Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Scotty Türkiye’nin En Başarılı Girişimleri Arasına Girdi

Teknoloji ile şehir hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan mobil uygulama Scotty, Türkiye’nin en başarılı 10 girişimi arasına girdi.  ...

Teknoloji ile şehir hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan mobil uygulama Scotty, Türkiye’nin en başarılı 10 girişimi arasına girdi. 


Scotty, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde hayata geçirilen Türkiye'nin Girişimcileri Ödülleri’nde “Anka Kuşları-Küllerinden Doğanlar” kategorisinde ödülün sahibi oldu. 

Türkiye'nin girişimcilik, teknoloji ve ihracat alanlarında gelişimine katkı sağlamak hedefiyle Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) işbirliğinde hayata geçirilen “Türkiye'nin Girişimcileri Ödülleri” açıklandı. 

Türkiye’nin en başarılı 10 girişimcisinin belirlendiği ödüllerde “Anka Kuşları-Küllerinden Doğanlar” kategorisinde kazanan Scotty oldu. Scotty’ye ödülü, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan tarafından takdim edildi. 


Ödüle ilişkin bir değerlendirmede bulunan Scotty’nin kurucusu ve CEO’su Tarkan Anlar, şunları söyledi: “Türk bir teknoloji şirketi olarak böyle önemli bir ödüle layık görülmekten dolayı büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz. Bu ödül, Scotty için verdiğimiz emeğin de karşılığını bulduğunun en önemli göstergesi. 

Mayıs 2017’de çok küçük bir sermayeyle bu işe adım atarak şehrin trafik sorununa alternatif bir çözüm bulma hedefiyle yola çıkan Scotty, bugün Yolculuk, Yemek, Paket gibi sunduğu farklı çözümlerle şehir hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. 

Bundan sonraki hedefimiz Scotty’yi Türkiye’nin birçok şehrinde yaygınlaştırarak, sunduğumuz teknolojik çözümlerle herkesi tanıştırmak var. Ardından da bizim gibi yerli ve milli girişimlere destek olarak Türkiye’den doğan teknoloji şirketlerinin dünyaya açılmasına önayak olmak en büyük arzumuz.”

Scotty hakkında: 

Bir Türk teknoloji şirketi olan Scotty, şehrin ulaşım seçeneklerini geliştirmek, trafiğe teknolojik, modern ve kalıcı bir çözüm üretmek için 2017 Mayıs’ta ayında kuruldu. 

Teknoloji ile şehir hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan mobil uygulama Scotty, bireysel motosiklet sürücüleriyle kullanıcıları uygulama üzerinden buluşturarak yolculuk deneyimi sunuyor. Scotty’nin Yolculuk dışında Yemek ve Paket hizmetleri de bulunuyor.

Scotty Yemek, kullanıcılara diledikleri yerden yemek ve kahve sipariş imkanı sunarken, Scotty Paket ise kullanıcıların e-ticaret sitelerinden aldığı ürünleri İstanbul’un her yerine en geç iki saat içinde ulaştırıyor.

Hiç yorum yok