Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Temsa, üç gözde aracıyla Hannover Ticari Araç Fuarı’nda

Otomotiv dünyasının merakla beklediği Hannover Ticari Araç Fuarı bu yıl 20-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.  Dünyanın önde...

Otomotiv dünyasının merakla beklediği Hannover Ticari Araç Fuarı bu yıl 20-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek. 

Dünyanın önde gelen otomotiv şirketlerinin son teknolojiye sahip araçlarını sergileyeceği fuar, geleceğin ulaşım trendlerine de ışık tutacak. 

Bugüne kadar, yüzde 100 Türk mühendisleri tarafından geliştirilen 15 bine yakın aracı dünyanın 66 ülkesine ihraç eden TEMSA da bu yılki fuarda, Maraton ve MD9 araçlarının yanı sıra, seri üretim hattından çıkmış ve siparişe hazır olan elektrikli otobüsü Avenue Electron’u da sergileyecek. 

Otobüs ve midibüs pazarında son 4 yıldır Türkiye’nin pazar lideri konumunda bulunan TEMSA, yurt dışında müşterileriyle buluşmaya devam ediyor. 


TEMSA, iki yılda bir Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen ve otomotiv dünyasının en prestijli organizasyonları arasında gösterilen Hannover Ticari Araç Fuarı’nda bu yıl da yerini almaya hazırlanıyor. 

20-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek ve dünyanın farklı ülkelerinden çok sayıda üretici ve servis sağlayıcının yer alacağı fuara TEMSA, 3 farklı aracıyla katılacak. 

TEMSA; Maraton ve MD9 araçlarının yanı sıra, elektrikli otobüsü Avenue Electron’u Hall 11'de bulunan E24 numaralı standında sergileyecek. 

‘Smart Mobility’ ve elektrikli araçlar damga vuracak 
Hannover Fuarı’nın ticari araç üreticileri için yılın en çok beklenen organizasyonları arasında olduğunu vurgulayan TEMSA Genel Müdürü Hasan Yıldırım, bu yılki fuara özellikle akıllı ulaşım trendlerinin damga vuracağını ifade etti. 

TEMSA’nın ‘Smart Mobility’ vizyonu kapsamında gerçekleştirdiği yatırımlarla bugün otomotiv odaklı bir sanayi şirketinden ziyade bir teknoloji şirketi olarak faaliyetlerini sürdürdüğünü ifade eden Yıldırım; “Bu yıl fuarda yer alan üç aracımızdan bir olan Avenue Electron da aslında, ‘Smart Mobility’ vizyonumuzun en somut örneklerinden birisi. 

Bugün akıllı ulaşım dediğimizde çevreye karşı duyarlılığı, sürdürülebilirliği üretimin, yatırımın temeline koymak zorundayız. Yüzde 100 Türk mühendisleri tarafından geliştirilen bu elektrikli aracımızın yakın gelecekte smart mobility çözümlerinde şehirlerin en çok tercih ettiği araçlardan birisi olmasını bekliyoruz. 

Daha şimdiden çok sayıda kurumsal katılımcı ile fuar alanında randevularımızı organize ettik. Daha yaşanabilir bir gelecek için tasarlanan bu aracımızın, TEMSA’nın başarı hikayesinde yeni bir sayfa açacağına yürekten inanıyoruz” dedi.

Hiç yorum yok