Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Ds 3 Crossback Ve E-Tense Dünya Tanıtımı ve Elektrikli Otomobili 2018 Parıs Otomobil Fuarı'nda

DS dört yeni modelin dünya tanıtımı Paris Autoshow 2018 de Yapacak DS Automobiles, 4 Ekim ile 14 Ekim 2018 tarihleri arasında ziyaret...

DS dört yeni modelin dünya tanıtımı Paris Autoshow 2018 de Yapacak

DS Automobiles, 4 Ekim ile 14 Ekim 2018 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak olan 2018 Paris Otomobil Fuarı'na her biri elektriksel olmak üzere dört yeni modelin dünya tanıtımı ile damgasını vuracak. 

DS 3 CROSSBACK'in yanı sıra yeni SUV modelin tamamen elektrikli versiyonu DS 3 CROSSBACK E-TENSE'i tanıtacak olan DS, ayrıca hibrit güç ve aktarma organlarına sahip DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 modelinin de dünya tanıtımını yapacak. 

DS ayrıca Paris Otomobil Fuarında yüzde 100 elektrikli FIA Formula E Dünya Şampiyonası yarış otomobili DS E-TENSE FE 19 ve markanın tamamen elektrikli 2035 yılı otomobil vizyonunu gözler önüne seren DS X E-TENSE rüya otomobilini görücüye Çıkarıyor


DS 3 CROSSBACK modelinin dünya tanıtımını yapacak olan DS bunun yanı sıra sınırlı sayıda üretilecek olan DS 3 CROSSBACK LA PREMIÈRE ve DS 3 FOREVER özel versiyonlarını da tanıtacak. 


2018 Paris Otomobil Fuarı 4 Ekim ile 14 Ekim 2018 tarihleri arasında ziyaretçilerine kapılarını açacak. Ev sahibi markalardan DS Automobiles, her biri elektrikli dört dünya tanıtımı ile yenilikçi vizyonunu ortaya koyarak fuara damgasını vuracak. 

DS markası 2018 Paris Otomobil Fuarı'nda DS 3 CROSSBACK, yüzde 100 elektrikli versiyonu DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, DS X E-TENSE ve DS E-TENSE FE 19 olmak üzere dört modelinin dünya tanıtımını yapacak.


DS ayrıca sınırlı sayıda üretilecek olan DS 3 CROSSBACK LA PREMIÈRE ve DS 3 FOREVER özel versiyonlarını da tanıtacak. 

DS'in yenilikçi vizyonunu ve fuarda sergileyeceği modelleri değerlendiren DS Automobiles CEO'su Yves Bonnefont: “Paris Otomobil Fuarında dört dünya tanıtımı yapacak olan DS, kendi tarihinde yeni bir sayfa açıyor. DS için gelecek şimdi başlıyor. Otomobillerin elektrikle geleceğe hazırlanması DS stratejisinin temelini oluşturuyor. 

DS markasının ilk elektrikli modeli DS 7 CROSSBACK E-TENSE yüksek performanslı hibrit güç ve aktarma organları ile ve yüzde 100 elektrikli DS 3 CROSSBACK E-TENSE 2019 yılında yollara çıkacak. 2025 yılı itibariyle tüm DS modelleri sadece elektrikli güç ve aktarma organlarına sahip olacak” dedi.

DS 3 CROSSBACK  

İkinci nesil DS otomobillerinin ikincisi olan DS 3 CROSSBACK, ileri teknolojiyi zarif detaylara sahip üstün bir tasarımla bir arada sunuyor. İleri teknolojinin tasarım ikonu DS 3 CROSSBACK gerek şehir içi kullanımda kolaylık, gerekse de uzun yolculuklarda benzersiz bir konfor vaat ediyor. 

Yeni DS 3 CROSSBACK; DS MATRIX LED VISION farlar, otomatik olarak yerinden çıkan gizli kapı kolları ve tamamen dijital göstergeler olmak üzere yenilikçi teknolojileri bir arada sunuyor. Yeni DS 3 CROSSBACK bünyesinde barındırdığı çözümlerle üst seviyede konfor, güvenlik ve rakipsiz bir akustik mükemmellik seviyesi sunuyor. 

DS 3 CROSSBACK son derece zengin bir kişiselleştirme çözümü sunuyor: 10 gövde rengi, 10 jant alternatifi, üç tavan rengi, DS MONTMARTRE, DS BASTILLE, DS PERFORMANCE LINE, DS RIVOLI, DS OPERA ve satış başlangıcı için sunulan sınırlı üretim adedi ile DS 3 CROSSBACK LA PREMIÈRE olmak üzere beş farklı iç mekan tasarım konsepti. 

2018 Paris Otomobil Fuarı'nda dünya tanıtımı yapılacak olan DS 3 CROSSBACK ve DS 3 CROSSBACK LA PREMIERE satışa sunulacak olup fiyatları açılış gününde açıklanacak. 

DS 3 CROSSBACK E-TENSE 

DS Automobiles, otomobillerin geleceğini elektrikli çözümlerde görüyor. Paris Otomobil Fuarı'nda dünya tanıtımı yapılacak olan DS 3 CROSSBACK E-TENSE bunun en iyi kanıtlarından biri. 

2019 yılının ikinci yarısında satışa sunulacak olan DS 3 CROSSBACK E-TENSE gelişmiş bir elektrik motorlu sistemle yollara çıkacak. 

Zekice uygulanan elektrikli güç ve aktarma organları; tasarım, sürüş dinamikleri, iç mekan genişliği ve bagaj genişliğinden ödün vermeyi gerektirmiyor. 100 kW / 136 HP güç ve 260 Nm tork üreten elektrik motorunu 50 kWh kapasiteli lityum-iyon bataryalar destekliyor. 

0-50 km/s hızlanmasını 3,3 saniyede tamamlayan araç, 0-100 km/s hızlanmasını ise 8,7 saniyede tamamlıyor. Enerji geri kazanım sistemi şehir içi sürüşlerindeki frenlemelerde yüzde 20 enerji kazanımı sağlıyor. Sistem WLTP normuna göre 320 km ve NEDC sürüş döngüsü normuna göre 430 km'ye kadar menzil sunuyor. 

Yeni nesil soğutma sistemi bataryaların termal verimliliğini artırırken DS 3 CROSSBACK E-TENSE 11 kW gücündeki üç fazlı wallbox ile 5 saatte tamamen şarj olabiliyor. Bataryalar 100 kW gücündeki hızlı şarj ünitesi ile 30 dakikada yüzde 80 şarja ulaşabiliyor.  

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, DS 7 CROSSBACK'i bu kadar başarılı kılan tüm özelliklere sahipken, ayrıca şarj edilebilir benzinli hibrit güç ve aktarma organıyla etkileyici bir performans sunuyor. 

Zekice uygulanan teknik mimari sayesinde iç mekan genişliğinden ödün vermeyi gerektirmiyor. Benzinli motor 200 HP güç üretirken ön ve arka aksta görev yapan elektrik motorları 80'er kW güç üretiyor. 

Güç, içten yanmalı motor ile elektrik motorunun arasında konumlandırılan sekiz kademeli otomatik şanzıman üzerinden tekerleklere aktarılıyor. 300 HP güç ve 450 Nm tork üreten sistem, dört tekerlekten çekiş sisteminin katkısıyla 0-1000 metre hızlanmasını 27 saniyede tamamlıyor. 
İkinci koltuk sırasının altına gizlenen 13,2 kWh kapasiteli yüksek performanslı lityum-iyon bataryalar WLTP normuna göre 50 km'ye kadar Sıfır Emisyonlu sürüşe imkan tanıyor. 

Bataryalar 3,3 kW standart topraklı prizden beslenen şarj ünitesi ile 8 saatte şarj edilebiliyor. 32A'lık wallbox ve 6,6 kW gücündeki şarj ünitesiile ise 2 saatlik hızlı şarj özelliği sunuyor. Bataryalar aynı zamanda fren veya yavaşlama esnasında da şarj edilebiliyor. 

DS X E-TENSE 
DS X E-TENSE, DS Automobiles’in 2035 yılı lüks otomobil vizyonunu gözler önüne seriyor. DS tasarımcıları, hayallerine şekil verirken yarının lüks anlayışını, gelişecek olan teknolojileri ve geleceğin güzellik anlayışını hayal ettiler. 

Müşterilerin 2035 yılında DS'i nasıl yaşamak ve DS ile nasıl keyif almak istediklerini hayal ettiler. DS X E-TENSE, DS Performance tarafından geliştirilen bir güç ve aktarma organıyla donatılıyor. 

Bu rüya otomobil DS döşeme uzmanları tarafından geliştirilen ve Maison Lemarié atölyelerinde üretilen el işçiliği deri döşemeler, saat üreticisi BRM'in sanal saati, FOCAL imzasını taşıyan ses sistemi gibi detaylarla aynı zamanda Fransız sanatının bilgi birikimi ve deneyimini de yansıtıyor. 

Üstün sürüş keyfi ve otonom sürüşün konfor ve güvenliğini bir arada sunan DS X E-TENSE bünyesinde barındırdığı çözümlerle iki farklı otomobili bir arada sunuyor. 

DS X E-TENSE, asimetrik tasarımından da belli olduğu üzere, iki karakterli bir otomobil. Bir tarafı kokpit, diğer tarafı ise koza. Bu rüya otomobil, yüksek gücünün yoğunluğu ile sürüş keyfini, otonom sürüş sırasında "à la française" (Fransız usulü) yaşam sanatı ile birleştiriyor. 

DS E-TENSE FE 19 

DS Automobiles, Formula E'nin yeni nesil yüzde 100 elektrikli tek kişilik yarış otomobillerinin tek Fransız FIA onaylı üreticisi. DS Performance tarafından tasarlanan DS E-TENSE FE 19'un, 2018/2019 sezon versiyonunun dünya tanıtımı 2018 Paris Otomobil Fuarı'nda gerçekleşecek. 

DS E-TENSE FE 19'ta DS Performance tarafından geliştirilen 250 kW (338 HP) gücünde bir elektrikli güç ve aktarma organı görev yaparken yenilenen tasarımı üstün aerodinamik özellikler sergiliyor. Söz konusu teknoloji, üç yıldan daha kısa bir sürede dört kıtada beş galibiyet ve on bir podyum ile başarını kanıtlamış durumda. 

DS E-TENSE FE 19, 15 Aralık'ta Suudi Arabistan'ın Riyad şehrinde gerçekleşecek olan sezonun ilk E-Prix'si ile yeni sezona başlayacak. DS Automobiles yarışlar sırasında elde ettiği bilgi birikimi ve deneyimle 2019 yılından itibaren elektrikli otomobilleri pazara sunmaya başlayacak.  

DS 3 FOREVER 

Sınırlı sayıda üretilecek olan yeni DS 3 FOREVER, Parisli yeni şık otomobilin ürün gamını genişletiyor. 

Yeni elektronik mimariyi kullanan otomobil; DS Connect Nav, yeni geri görüş kamerası, yeni bir ses sistemi ve Android Auto uyumlu Mirror Screen gibi özelliklerle dikkat çekiyor. 2018 Paris Otomobil Fuarı'nda ilk kez görücüye çıkacak olan DS 3 FOREVER, DS 3'ün daha da geliştirilmiş bir versiyonunu oluşturuyor. 

DS3'te olduğu gibi DS LED VISION farlar ve markanın ışıklı imzası niteliğinde olan 3D efektine sahip LED arka stop lambaları da yeni DS 3 FOREVER versiyonunda kullanılıyor. 

Tavanda gümüş pullarla süslenmiş DS Monogram hayat bulurken bu tasarımı elmas kesimli tasarımıyla 17 inçlik Aphrodite jantlar tamamlıyor. 

Üç farklı tavan rengine sahip DS 3 FOREVER'in kapı kollarını veya bagaj kapağını özel logolar süslerken sekiz farklı gövde rengiyle üretilen otomobilin büyük bir özenle şekillendirilen iç mekanı için de birçok kişiselleştirme seçeneği sunuluyor. 

DS 3 ailesinin en yeni üyesi olan DS 3 FOREVER, Ekim 2018 itibariyle otomatik şanzımanla kombine edilen ve Euro 6.2 emisyon normunu karşılayan PureTech 110 motorla satışa sunulacak.  

PARİS OTOMOBİL FUARI’NDA DS AUTOMOBILES 

DS STORE bünyesinde bulunan DS VIRTUAL VISION ünitesi, DS 3 CROSSBACK dahil olmak üzere tüm DS koleksiyonunu oluşturan çeşitli modelleri ve mümkün olan farklı konfigürasyonları 3D olarak ve 1: 1 ölçekte keşfetme imkanı sağlıyor. 

Ziyaretçiler sürükleyici ve etkileşimli bu sanal gerçeklik deneyimi ile Paris'in kalbine, Place de la Concorde'da seçmiş oldukları DS modeliyle keyifli bir yolculuğa davet ediliyorlar ve bu deneyim esnasında direksiyon başına geçebiliyor, otomobilin bagaj kapağını ve panoramik cam tavanını açıp kapatabiliyor, çeşitli kişiselleştirme seçeneklerini değerlendirebiliyor ve doğru seçimi yapabiliyor. 

Tanıtımı yapılan ve ilk kez gösterilen DS VIRTUAL VISION'un yeni sürümü, ziyaretçilerin yalnızca DS'lerini yapılandırıp keşfetmelerine imkan sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda oluşturdukları otomobilin özelliklerini e-posta ile almalarına da olanak sağlıyor. 

Bu sayede sadece markanın internet sitesinde online olarak bulmakla kalmıyor, aynı zamanda bilgisayar, tablet veya akıllı telefonundan istediği zaman görebiliyor. DS döşeme ustaları her gün stantta hazır bulunacak ve fuar ziyaretçilerine şeffaf bir şekilde sanatlarını ve kullanılan malzemeleri gösterecek. 

Ziyaretçiler ayrıca DS Savoir-faire alanında DS modellerinde kullanılan derileri keşfedebilirler. Ayrıca Paris Otomobil Fuarı'na gelen DS hayranları DS BOUTIQUE'te DS deneyimini her gün yaşayabilecek ve marka tarafından özel olarak tasarlanan çeşitli ürünleri bulabilecek. DS BOUTIQUE, markanın güçlü kodlarını yansıtan geniş bir ürün koleksiyonu sunuyor.

Hiç yorum yok