Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Türkiye’deki ilk klasik araç ekspertizini gerçekleştirdi

Bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetini tüketicilerle buluşturan TÜVSÜD D-Expert,Türkiye’deki ilk klasik araç ...

Bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetini tüketicilerle buluşturan TÜVSÜD D-Expert,Türkiye’deki ilk klasik araç ekspertizini Klasik Otomobil Festivali’nde izleyiciler önünde gerçekleştirdi. 
TÜVSÜD ve Doğuş Holding ortaklığıyla 2013 yılında kurulan TÜVSÜD D-Expert; bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmetini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor.
TÜVSÜD D-Expert,29 Haziran-1 Temmuz 2018 tarihleri arasında BeylikdüzüTüyap’ta düzenlenen Klasik Otomobil Festivali’ne destek verdi ve izleyiciler önünde klasik bir aracın ekspertizini gerçekleştirdi. 


TÜV SÜD Auto Plus GmbHeksperi Mehmet Nur tarafından izleyiciler önünde gerçekleştirilen ekspertizdeMercedes 190SL 1958 model bir araç incelenerek, teknik detaylar hakkında bilgi verildi. Klasik araç ekspertizi katılımcılar tarafından büyük ilgiyle izlendi. 

Kurulduğu günden bu yana Türkiye’de kurumsal firmalara ve son tüketiciye uluslararası tecrübesi ile bağımsız, tarafsız ve profesyonel ikinci el araç ekspertiz hizmeti sunan TÜV SÜD D-Expert, dünyanın önde gelen teknik hizmet sağlayıcısı TÜV SÜD güvencesiyle, ileri teknolojiler kullanarak müşterilerine profesyonel hizmet sağlıyor veTÜV SÜD D-Expert İkinci El Araç Ekspertiz Raporu sunuyor.

Araç durumu ile ilgili kesin ve ayrıntılı bilgilendirme sunan bu rapor ve objektif ekspertiz hizmeti sayesinde alıcı ve satıcı arasındaki güveni sağlıyor, ilişkiye değer katıyor.

Hiç yorum yok