Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Peugeot, Alcantara® detaylara sahip yeni serisiyi lanse etti

Peugeot, Alcantara® detaylara sahip sekiz adet çanta ve deri üründen oluşan aksesuar koleksiyon serisi satışa sunuyor.  Peugeot Design ...

Peugeot, Alcantara® detaylara sahip sekiz adet çanta ve deri üründen oluşan aksesuar koleksiyon serisi satışa sunuyor. 
Peugeot Design Lab tarafından geliştirilen tasarımlar, Yeni Peugeot 508'in iç mekan tasarımından esinleniyor. 

Zarif tasarımı kadar fonksiyonel ve çok amaçlı kullanım özellikleriyle de dikkat çeken bu aksesuarlar, en seçici gezginleri bile memnun edecektir. 

Peugeot Lifestyle ürün gamına dahil olan yeni çanta koleksiyonunu ürünleri online mağazada satışa sunuldu. Peugeot, sekiz adet çanta ve deri ürün modelinden oluşan tamamen yeni bir koleksiyon satışa sunuyor. Koleksiyonda farklı kullanım amacına yönelik farklı boyda ürün yer alıyor.


Trolley tipi seyahat çantası (tekerlekli) özellikle uçaklı yolculuklarda hayatı kolaylaştırıyor. El tipi hafta sonu çantası ve küçük temizlik ve bakım çantası çok sayıda bölmeden oluşan kullanışlı yapısıyla daha çok uzun soluklu yolculukları hedefliyor. 

Son derece ince ve trolley tipi evrak çantaları 17 inçlik dizüstü bilgisayarlara uygun boyutu ile iş gezileri için ideal bir yapı sunarken, cüzdan, kartvizitlik ve anahtarlık ise aksesuarlarıyla kullanıcının günlük yaşantısına zarif bir dokunuş kazandırıyor. 

Peugeot Design Lab tasarımcıları, çanta ve aksesuar koleksiyonunu özellikle Yeni Peugeot 508 için tasarladı. Çanta koleksiyonu deriyi ve dikişli Alcantara®'yı bir arada kullanan GT ve GT Line donanım versiyonlarının döşemelerini yansıtıyor. 

İtalyan şirket Alcantara tarafından üretilen lüks malzeme şıklık ve zarafetin gelmiş olduğu en son noktayı temsil ediyor. Dayanıklı ve çok yönlü kullanım özelliğine sahip bu malzeme benzersiz bir his veriyor. Yeni koleksiyon, Peugeot’nun zaten var olan çanta ve deri aksesuar ürün gamını daha da genişletiyor. 

Heyecan uyandıran çizgiler, markanın tasarımlarıyla araçlar dışındaki alanları çeşitlendirme çabalarını yansıtıyor. Yeni çanta koleksiyonu online mağazada 35 Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Hiç yorum yok