Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araç Kampanyası

Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4x4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu...

Güvenilir sağlamlık, üstün yük taşıma kapasitesi, 4x4 çekiş sistemi, yüksek sürüş gücü, dışarıdan sert görünüşlü fakat bir o kadar konforlu Mercedes-Benz X-Class’a sahip olmak isteyen müşterilere, 2018 model Mercedes-Benz X-Class Progressive ve Pure model araçlarda, 1.950 TL’ye varan indirimler sunuluyor. 

Müşteriler tarafından Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda 100.000 TL’ye varan kredi kullanımında 48 aya varan vade seçeneklerinden faydalanılabiliyor. 

Bu kampanya ile müşteriler, %1,39 sabit faiz oranı ve 582 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatıyla farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar. 

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler; Far ve Yağmur Sensörü, Rüzgâr Savrulma Asistanı ve Şerit Takip Asistanı gibi standart güvenlik özelliklerine sahip Sprinter araçlar için 2018 modellerinde14.000 TL’ye varan indirim avantajı sunuluyor. 
2018 model Sprinter araç alımlarında Mercedes-Benz Kasko tercih eden müşterilere %1,49 sabit faizli kredi ile aylık 596 TL’den başlayan ödeme imkânı sunuluyor. 

Detaylı bilgi için www.mbfh.com.tr sayfası ziyaret edilebilir veya en yakın Mercedes-Benz bayisine danışılabilir.  

2.El Hafif Ticari Araç Kampanyaları 
Mercedes-Benz Türk’ün 2.El hafif ticari araç markası Used1 altında Temmuz ayında sunulan kampanya kapsamında Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda % 1,65 sabit faizli kredi ve 617 TL’den başlayan aylık ödeme fırsatı sunuluyor.

Hiç yorum yok