Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kısa Dönem Araç Kiralama Hizmeti

Uzun dönem araçkiralama ve filo yönetimi çözümleri ile fark yaratan TEB Arval, kurumların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda kısa dö...

Uzun dönem araçkiralama ve filo yönetimi çözümleri ile fark yaratan TEB Arval, kurumların ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda kısa dönem araç kiralama hizmeti sunmaya başladı. 
Şirketler, artık 1 ile 24 ay arasındaki kiralamalardada uzun dönem kiralama hizmetine dâhil olan hizmetlerden faydalanabiliyorlar. 

Kurumların kısa süreli ya da geçici personel alımlarında, dönemsel, mevsimsel ya da belirli bir proje süresince ortaya çıkan kısa süreli araç ihtiyaçlarını karşılamak üzere sunulan hizmet kapsamında aylık 2500 kilometre kullanımına ek olarakbakım, lastik değişimi, yol yardım hizmeti, yedek araç, hasar onarım, HGS yönetimi de pakete dâhil olarak sunuluyor. 


Kısa dönem araç kiralama hizmeti kurumlara hem finansal açından hem de Operasyonel açıdan kolaylık ve esneklik sağlıyor. 

Kiralama yapmak isteyen kurumlar araç segmentini ve kiralama süresini belirleyerek rekabetçi fiyatlarla, hızlı ve basit bir şekilde araçlarını kiralayabiliyorlar. Teslime hazır halde bulunan araçlar 48 saat içerisinde teslim edilebiliyor. 

TEB Arval’in desteğiyle gerçekleştirilen ve otomotiv sektörünün önemli bir alanı olan filo yönetimi konusundaki tek çalışma olan CVO (Corporate VehicleObservatory) Barometre’nin 2018 sonuçlarına göre deküçük ve orta ölçekli kurumlar kendileri için en uygun araç kiralama koşullarının 12-24 ay arasında olduğunu belirtiyor. 

Uzun dönem araç kiralama hizmetine ek olarak, kısa dönem kiralama hizmeti ile birlikte TEB Arval, 1 aydan başlayıp 45 aya varan sürelerde kurumların tam kapsamlı uzun dönem araç kiralama ihtiyaçlarını aynı hizmet kalitesi ve kapsamı ile karşılamaya başladı.

Hiç yorum yok