Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FALKEN Mercedes G-Class’ta Sürüş Keyfine Kalite Katıyor

Sumitomo Rubber Group'un Avrupa satış iştiraki Falken Tire Europe GmbH, FALKEN'in Mayıs ayından itibaren yeni Mercedes-Benz G-Class...

Sumitomo Rubber Group'un Avrupa satış iştiraki Falken Tire Europe GmbH, FALKEN'in Mayıs ayından itibaren yeni Mercedes-Benz G-Class için orijinal ekipman lastik tedarik etmeye başladığını duyurdu. 

Mercedes-Benz G-Class, orijinal ekipmanı olarak 265/60 R18 boyutunda FALKEN WILDPEAK A/T AT3WA ve FALKEN EURO ALL SEASON AS210A ile donatıldı. Ocak ayında Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı'nda (NAIAS) dünya prömiyeri yapılan Mercedes-Benz’in yeni lüks SUV’si G-Class’ta üstün performans için lastikleri zorlu testlerden geçirdi. FALKEN’in üstün performanslı SUV lastikleri WILDPEAK A/T AT3WA ve EUROALL SEASON AS210A, Alman otomobil üreticisinin dayanıklılık testini geçti ve artık G-Class üretim bandında yerini aldı. 

Falken WILDPEAK A/T AT3WA, off-road için gerekli olan dayanıklılık ve uzun ömür koşullarının yanı sıra, arazi sürüşü için üstün sürüş konforu da sağlıyor. Arazide zorlu koşullarda mükemmel çekişin yanı sıra çok iyi bir sürüş stabilitesi sunuyor. Üstelik yüksek hızlarda bile etkileyici bir sürüş keyfi sağlıyor. Dört mevsim kullanım için geliştirilen Falken EUROALL SEASON AS210A, asfalt yolda güvenli sürüş için tasarlandı. M+S etiketi ve kar tanesi sembolü ile, lastiği kışın karlı ve buzlu koşullarda da kullanıma olanak tanıyor. 

Bu lastiğin bir önceki modeli olan FALKEN EUROALL SEASON AS200, sağladığı üst düzey performansla 2016’daki Autobild All Road tarafından yapılan ıslak zemin frenleme, ıslak zeminde yol tutuş, sessiz sürüş testlerinden başarı ile geçerek, "İyi (Good)" notu ile ödüllendirilmişti. Yeni G-Serisi ile FALKEN orijinal ekipman anlaşmasının, çok özel bir kalite damgası olma özelliği taşıdığını belirten Falken Avrupa Büyük Müşteriler Grup Müdürü Christian Stolting, “Biz bu ürünümüzle seçkin bir araçta yüksek performansımızı sergileme şansı elde ediyoruz. 

Ve elbette, Mercedes-Benz ile iş birliğimiz artarak devam edecek" dedi. FALKEN markasının sürüş heyecanını temsil ettiğini vurgulayan FALKEN Tyre Avrupa Genel Müdürü (COO) Markus Bögner de, “Markamız, bu heyecanı yaşam tarzına yansıtanların ruhunda kendini gösterir. Yeni G-Class'ta orijinal ekipman olmak bu heyecanın sürüş konforuna dönüşmüş halidir. Lastiklerimiz her tür arazi koşulunda performansını kanıtladı. Artık Falken ruhunu Mercedes-Benz G-Class ile her tür arazi koşulunda görmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Hiç yorum yok