Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Arval Active Link ile filo yönetimi çok kolay

Arval Active Link ileyakıt tüketimi, seyahat süresi, araç kullanımı ve sürücü davranışı gibi birçok parametre tek bir ekrandan kolayca taki...

Arval Active Link ileyakıt tüketimi, seyahat süresi, araç kullanımı ve sürücü davranışı gibi birçok parametre tek bir ekrandan kolayca takip edilebiliyor, böylece filo yönetiminde verimlilik artışı ve maliyet tasarrufu sağlanıyor. 

Kurumlara uzun dönem araçkiralama ve filo yönetimi çözümleri sunan TEB Arval, kendi bünyesinde araç takip sistemini geliştirerek sunan ilk ve tek kiralama şirketi olma özelliğiyle de öne çıkıyor. 

Kilometre kullanımları kolayca takip edilebiliyor, kiralama kontratları revize edilebiliyor Araçlardan toplanan verileri otomatik ve eş zamanlı olarak sisteme işleyen Arval Active Link, filo yöneticisinin toplam kullanım maliyetini takip ve kontrol etme kabiliyetini de artırıyor. 
Sürücülerin araç kullanım durumuna göre kiralama kontrat şartlarını revize etme imkanıverenArval Active Link, ekonomik ve güvenlik kriterleri ile sürücü davranışlarını analiz ediyor. 

Arval Active LinkSürücüler için de önemli avantajlar sağlıyor 

Sürücüler için de önemli avantajlar sunan sistem, şahsi araç kullanımlarında veri gizliliğini garanti altına alıyor. 

Arval Active Link, sürücülerin iş ve özel amaçlı seyahat tanımlamalarını kolayca yapmalarını sağlarken, çalınma vb. durumlara karşı sunulan alarm sistemi ile sürücü güvenliğini en üst seviyeye çıkarıyor. Sürüş istatistiklerinitakip eden sistem, hem kurumların hem de sürücülerin verimliliğini artırıyor. 

Araç filosuna sahip şirketlerin sadece %42’si araç takip sistemi kullanıyor TEB Arval’in desteğiyle gerçekleştirilen ve otomotiv sektörünün önemli bir alanı olan filo yönetimi konusundaki tek çalışma olan CVO (Corporate Vehicle Observatory) Barometre’nin 2018 sonuçlarınagöre araç filosuna sahip şirketlerin sadece %42’si araç takip sistemi kullanıyor. 

Şirketlerin kullanım amaçlarına bakıldığında %70 ile ilk sırada araçları takip etmek, %39 ile ikinci sırada sürücü güvenliğini artırmak geliyor. 

Şirketlerin %25’i sürücü davranışlarını iyileştirmek isterken, %17’si ise bu sistem aracılığıyla filo maliyetlerini azaltmayı hedefliyor. Arval Active Link’in Active Link, Active Journey ve Active Routing olmak üzere üç farklı modülü bulunuyor.

Hiç yorum yok