Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Aracınızı Servise Götürme Zahmetini Ortadan Kaldırın

Çelik Motor tarafından geliştirilen yeni mobil uygulama Praticar; araçla ilgili hasar, arıza, muayene, periyodik bakım, lastik satışı gibi ...

Çelik Motor tarafından geliştirilen yeni mobil uygulama Praticar; araçla ilgili hasar, arıza, muayene, periyodik bakım, lastik satışı gibi can sıkıcı durumlar için en pratik çözümü sunuyor. 

PRATİCAR

Aynı zamanda özel şoför, oto kuaför, araç lojistiği hizmetleri de veren uygulama,IOS ve Android üzerinden cep telefonuna kolayca indirilebiliyor. Tüm işlemlerde, aracınız verilen adresten alınıp sorunu çözülerek yine aynı adrese teslim ediliyor 

Çelik Motor’un araçla ilgili tüm sıkıntılara pratik çözümler sunmak adına geliştirdiği online platformuPraticar, hasar, arıza, muayene, periyodik bakım, lastik değişimi gibi hizmetlerin yanı sıra özel şoför, oto kuaför ve lojistiği tek bir çatı altında toplayarak çalışan ve aracına vakit ayıramayanlar için destek oluyor. 


praticar ile Siz aracınızın sefasını sürün… 

praticar.com internet adresinden veya IOS ve Android üzerinden uygulamayı indirip araç bilgileri girilerek sistemdeki tüm hizmetlere ulaşılabiliyor. Aracı sisteme eklerken verilen ruhsat bilgileri sayesinde muayene, bakım veya lastik değişim zamanlarının hatırlatmaları ücretsiz yapılarak asistanlık hizmeti de veriliyor. 

Hizmetlerin tamamı Praticar uzmanlarının takibinde ve değerlendirmesinde yapılıyor. Araç servise ulaşıp detaylı inceleme yapıldıktan sonra gereken işlemler belirleniyor. Araç sahipleri serviste yapılacak işlemlerle ilgili her adımda bilgilendiriliyor ve müşteri onayıyla işlemler gerçekleştiriliyor. 

Praticar; garantisi bitmiş araçlara avantajlı fiyatlarla yetkili servisten hizmet alma imkânı sunuyor. Ayrıca yedek parçalara gelebilecek zamlar ve kur değişimlerinden etkilenmemek için sonrakidönemlerin bakımları da toplu olarak alınabiliyor. 

Araç muayenesi hizmetinde ise muayene öncesi ve sırasında istenilen tüm şartlar da sizin yerinize Praticar uzmanları tarafından yerine getiriliyor. Muayene öncesinde gerekli şartlar ve ihtiyaçlar da Praticar tarafından temin edilebiliyor. 

Araç lojistiği artık çok pratik! Sektöre bir yenilik getiren Praticar;özellikle mayıs-kasım döneminde yaz tatiline kendi araçlarıyla gitmek isteyenler için ideal bir hizmet olarak sunuluyor. Araçların gönderimleri 2 ila 5 gün içerisinde yapılabiliyor. 

İstanbul ağırlıklı olarak hayata geçen ve müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak olan Praticar uygulamasının, önümüzdeki dönemlerdetüm bölgelerde yayılması hedefleniyor.

Hiç yorum yok