Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kia sportage 3 bin tl indirim fırsatı

KIA , indirimli fiyatları ve kolay ödeme avantajları ile yazı karşılıyor. Otomobil severlere birbirinden cazip fırsatlar sunan KIA Haziran ...

KIA, indirimli fiyatları ve kolay ödeme avantajları ile yazı karşılıyor. Otomobil severlere birbirinden cazip fırsatlar sunan KIA Haziran Kampanyasına özel binek modellerinde 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0.99 faiz uyguluyor. 
KIA ayrıca,Bongo modeli için 15.000 TL’ye 15 aya kadar %0 faiz imkanı ile de ticari araç kullanıcılarına uygun teklifler sunuyor. KIA, satış rekorları kıran modeli Sportage için 3.000 TL’ye varan, fenomen modeli Soul için ise 2.500 TL’lik indirimi ile SUV keyfini doyasıya yaşamak isteyenleri unutmuyor. 

B segmentinin sevilen modeli Rio 67.500 TL’den, C sınıfının iddialı modeli hatchback cee’d ise 84.200 TL’den başlayanfiyatlarla kullanıcısıyla buluşuyor. KIA Cerato, Haziran ayına özel 5.000 TL’ye varan indirimi ile de sedan tutkunlarını kendine hayran bırakıyor.  


KIA Sportage… 
25. yıl dönümünde tüm dünyada 5 milyona ulaşan satışları ile kompakt SUV sınıfındaki iddiasını sürdürenKIA Sportage, Haziran ayına özel 3.000 TL’ye varan indirimi ve faiz kampanyası ile satışa sunuluyor. Sportif görünümü ve yenilikçi teknoloji kullanımı ile Sportage, sürüş deneyimini heyecan verici bir seviyeye taşıyor.

Sportage, geniş ve ferah kabiniyle yolculukları keyfe dönüştürürken, “Isıtmalı Yarı Deri Koltuklar”, “Dokunmatik Ekranlı Audio Navigasyon Ekranı”ve “Panoramik Cam Tavan” gibi özellikleriyle de hayatı kolaylaştırıyor. 

Sportage; üstün yol tutuş özellikleri, aldığı “Red Dot”, “IF” ve “Good Design” gibi uluslararası tasarım ödülleri ve Euro NCAP çarpışma testlerinden aldığı beş yıldız ile de SUV sınıfında bir adım önde seyrediyor.  

KIA Soul… 
İkonik tasarıma sahip KIA Soul, Haziran ayına özel 2.500 TL’lik indirimi ve faiz kampanyası ile sıra dışı olmayı seven kullanıcıların dikkatini çekiyor.

Geniş iç hacmi ve düşük yakıt tüketimi ile fark yaratan KIA Soul; geliştirilmiş süspansiyon özelliği, konfor sunan geniş diz ve omuz mesafesiyle sürüş keyfini dinamik bir boyuta çıkarıyor.Parlak ön ızgarası, krom kapı kolları ve büyük stop lambaları ile KIA Soul,yollarda hemen farkediliyor.

Anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi ve fren destek sistemi gibi özellikleri ile Soul, sürüş deneyimini benzersiz kılıyor. 1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DTC şanzımanı ile KIA Soul, %20’ye varan yakıt tasarrufu da sağlıyor.  

KIA Rio… 
Dördüncü nesil KIA Rio,Haziran ayına özel 67.500 TL’den başlayan fiyatları ve faiz kampanyası ile otomobil almayı düşünenlere benzersiz bir imkan sağlıyor. Ödüllü tasarımı, pratik kullanımı ve sınıfının en ferah yaşam alanıyla KIA Rio, B segmentinin öne çıkan modelleri arasında yer alıyor. 

Sürücü dostu bir yapı sergileyen Rio,iç kabininde bulunan çok sayıda saklama alanı ile de fonksiyonel yapısını gözler önüne seriyor.

Cool, Elegance ve Prestige olmak üzere üç farklı donanım paketine sahip Rio, 1,25 litre ve 1,4 litre benzinli motor ve 1,4 litre hacimli dizel olmak üzere toplam üç farklı motor seçeneği ile satışa sunuluyor.  

KIA cee’d… 
Uluslararası prestije sahip “Red Dot” ödüllü etkileyici tasarımı ve zengin donanımı ile KIA cee’d, Haziran ayına özel 84.200 TL’den başlayan fiyatlar ve düşük faiz oranları ile dikkat çekiyor. C segmentinde fark yaratanKIA cee’d;yüksek kalitedeki iç kabini, estetik LED gündüz farları ve yüksek omuz çizgisi ile bir adım önde seyrediyor. 

7 inç büyüklüğündeki multimedya & navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, arkagörüş kamerası ve panoramik sunroofgibi özellikleri ile cee’d, çağın gereksinimlerini fazlasıyla karşılıyor. Atletik ve sportif tasarımı ile fark yaratan cee’d,7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı ilede yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sağlıyor.  

KIA Cerato… 
Modern tasarıma ve teknolojilere sahip KIA Cerato, Haziran ayına özel 5.000 TL’ye varan indirim ve faiz kampanyası ile satışa sunuluyor. Geniş ve ferah bir yaşam alanı vadedenKIA Cerato; 16" alaşım jantlar, LED gündüz sürüş farları ve sunroof’u ile sedan tutkunlarını cezbediyor. 

Cerato ayrıca; “Çift Bölgeli Dijital Klima”, “Hız Sabitleme Sistemi”, “Geri Görüş Kamerası” ve “Sürüş Modu Seçme Sistemi” ile de sürücü ve yolculara benzersiz bir konfor yaşatıyor. Cerato’nun her biri 1,6 litre hacme sahip; biri benzinli, biri dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği, yüksek verimlilik sunuyor.  

KIA Niro… 
ABD’yi uçtan uca en düşük yakıt tüketimiyle geçen hibrit otomobil unvanını resmi olarak alarak, Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Niro, Haziran ayına özel 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0.99 faiz fırsatı ile çevre dostu kullanıcıları sevindiriyor. 

3,8 lt/100km yakıt tüketimi ile sınıfının en tutumlu modeli olarak öne çıkan Niro,141PS motor gücü ile de segmentinin en yüksek performansını sunuyor. KIA Niro, sadece 88 gr/km CO2 emisyon salınımı yaparak, doğayı koruduğunu kanıtlıyor. 

Niro; geri görüş kamerası, otomatik klima ve direksiyondan kumandalı müzik sistemi,renkli ekran yol bilgisayarı ve dokunmatik & renkli multimedya ekranı gibi özellikleri ile yolculukları keyfe dönüştürüyor. 

KIA Bongo… 
KIA Bongo;Haziran ayına özel 15.000 TL’ye 15 ay %0 faiz fırsatı ile ticari araç kullanıcılarına uygun teklifler sunuyor.Geniş kasa hacmine ve taşıma kapasitesine sahip Bongo, 130PS gücündeki 2.5 litrelik dizel motoru ve 6 ileri düz vites özellikleri ile öne çıkıyor. 

Dijital saat, elektrikli ön camlar, üç noktalı emniyet kemeri ile ticari araç sınıfının standartlarını belirleyen Bongo,segmentinde rekabet yaratıyor.

Hiç yorum yok