Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Chevrolet Blazer dönüyor

Chevrolet’nin 1969’dan 99’a kadar tam 30 yıl boyunca ürettiği Blazer modeli geri dönüyor.  Eskiden büyük bir SUV olarak bildiğimiz B...

Chevrolet’nin 1969’dan 99’a kadar tam 30 yıl boyunca ürettiği Blazer modeli geri dönüyor. 

Eskiden büyük bir SUV olarak bildiğimiz Blazer, 2019 modelinde orta boy bir SUV olarak yollara çıkacak. 

Equinox ve Traverse modelleri arasında yer alacak olan yeni Blazer, oldukça sportif bir tasarıma sahip hatta önden Camaro’ya benziyor. 


1818 lt’ye kadar genişletilebilen bir bagaja sahip olan Blazer, sportif RS’ten lüks Premier’e kadar farklı donanım paketlerine sahip olacak. 2.5 lt dört silindir ve 3.6 lt V6 motorlarla yollara çıkacak olan Blazer’ın her iki motor seçeneğinde de dokuz ileri otomatik şanzıman yer alacak. 

Dört silindirli motor 193 HP güç ve 255 Nm tork sunarken, V6’da güç 305 HP’ye tork ise 365 Nm’ye yükseliyor. Çekiş seçimi tüm modellerde standart olarak sunuluyor.

Sürücüler çeşitli yol koşullarına göre sürüş modunu değiştirebildiği gibi AWD modellerinde arka aks devre dışı da bırakılabiliyor. Yani sürücüler dört tekerlekten çekiş gerekmediği durumlarda önden çekişli olarak yol alabiliyor. 

RS ve Premier modelleri, her koşul için çekişi optimize etmeye yardımcı olan daha sofistike bir çift kavramalı AWD teknolojisine sahip.automagg

Hiç yorum yok