Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Bosch Car Service geleceğe hazır

Türkiye genelinde 56 ilde toplam 185 servis noktasıyla hizmet veren Bosch Car Service’lerin oluşturduğu değer ve gelecek planları, Antalya’...

Türkiye genelinde 56 ilde toplam 185 servis noktasıyla hizmet veren Bosch Car Service’lerin oluşturduğu değer ve gelecek planları, Antalya’da düzenlenen yıllık değerlendirme toplantısında konuşuldu. 

Antalya’da düzenlenen Bosch Car Service Türkiye Değerlendirme Toplantısına mobilitede dönüşüm ve gelecek konusu damgasını vurdu. 

Bosch Otomotiv Yedek Parça İş BirimiBölge Direktörü Kıvanç Arman’ın ev sahipliğinde ‘Gelecek için hazır ol!” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıya 185Bosch Car Service yetkilisi katıldı. 

İki gün süren toplantılarda Bosch Car Service’lerin, iş kolunun Türkiye’de istikrarlı büyümesini perçinleyen en önemli güçlerden biri olduğu vurgulandı. 
Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Steven Young, şirketin mobilite vizyonunun, ‘Otonom, emisyonsuz,kazasız, stressiz’ sürüş olduğunu hatırlatarak, Bosch Yedek Parça İş Birimi’nin ve Bosch Car Service’lerin bu vizyonun gerçekleşmesinde önemli rolü olduğunu vurguladı. 

Kıvanç Arman ise konuşmasında Bosch Yedek Parça İş Birimi’nin her yıl çift haneli büyüdüğünü belirterek, “2017 yılını yüzde 34 ciro artışıyla kapattık. Bununla birlikte dağıtım ağımız ve bayi yapımız da her geçen gün büyüdü.

Türkiye geneline yayılan Bosch Car Service’ler Türkiye’de istikrarlı büyümemizi pekiştiriyor. 2018 ve 2019 yılı için öncelikli amacımız, servis organizasyonumuzu hem ticari hem de binek araçlarda genişletmek ve hizmet kalitesini daha da iyileştirmek” dedi. 

 Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özgür Demirtaş da Bosch Car Service Türkiye Değerlendirme Toplantısına katılarak, dünya ve Türkiye ekonomisindeki son gelişmeler doğrultusunda gündemi değerlendirdi. 

Toplantılarda ayrıca Bosch Car Service Türkiye organizasyonu, Bosch’un Etik ve Uyum Süreci, Servis Yönetim Süreçleri, Yedek Parça Dağıtım Kanalının Gelişimi hakkında bilgilendirme yapıldı. Bosch Car Service Bilinirlik Anketinin sonuçları açıklandı. 

Hedef, 300 servis noktasına ulaşmak… 
Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi, Türkiye’de 11 ürün gamında 140 bin kalemin üzerinde yedek parçasunuyor. Yaklaşık 15.000 üyesi bulunan, dünyanın en büyük bağımsız araç bakım ve onarım servis zinciri ‘Bosch Service’ organizasyonu da birimin sorumluluğunda faaliyet gösteriyor.Türkiye genelinde 56 ilde, toplam 185 servis noktası bulunuyor. 2020 yılına kadar Türkiye’nin 70 ilinde 300 servis noktasına ulaşılması hedefleniyor.  

Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi Hakkında 
Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi, araç bakım ve onarım servislerine yedek parça sağlarken, her türlü arıza teşhis cihazı ve servis ekipmanlarını da sunmaktadır. 

Ürün yelpazesi içinde, orijinal ekipman kalitesinde, Bosch’un bünyesinde geliştirilmiş ve üretilmiş ürünler ile hizmetler yer almaktadır. Bosch Otomotiv Yedek Parça İş Birimi, 140 ülkedeki 18.000'in üzerinde çalışan ve küresel lojistik ağıyla yaklaşık 650.000 farklı yedek parçanın müşterilerine hızlı ve zamanında ulaştırılmasını sağlamaktadır. 

“Otomotiv Servis Ekipman Çözümleri” operasyonlarında, yedek parça iş birimi malzemeleri test ve servis teknolojisi, teşhis yazılım, hizmet içi eğitim ve bilgi hizmetleri sunuyor. 

Yaklaşık 15.000 üyesi bulunan, dünyanın en büyük bağımsız araç bakım ve onarım servis zincirine sahip “Bosch Service” organizasyonu, bu bölümün sorumluluğundadır.

Hiç yorum yok