Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Petrol ofisinde 40 TL bonus fırsatı

Bonus üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 125 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapanlara ...

Bonus üyesi PETROL OFİSİ istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 125 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapanlara

 BonusFlaş’tan üzerinden kampanyaya katılarak 40 TL bonus, SMS ile kampanyaya katılarak 30 TL bonus kazanın Kampanyada yapılan 4 defa 125 TL ve üzeri işlemler 30 TL bonus / indirim kazanacaktır. 

Kampanyaya Bonus Flaş uygulaması aracılığı ile katılan kart sahipleri 40 TL bonus kazanacaktır. Ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 125 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerlidir. Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 125 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir. 


Kampanya müşteri bazındadır SMS ile katılanlar en fazla 30TL bonus/indirim, Bonus Flaş ile katılanlar en fazla 40TL bonus kazanabilir. 

Kazanılan bonus, 22 Mayıs 29 Mayıs 2018 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılmalıdır. 

29 Mayıs sonrası kullanılmayan bonuslar geri alınacaktır. Kampanyaya katılan diğer banka Bonus kartları, 22 Mayıs 29 Mayıs 2018 tarihleri arasında Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında yaptıkları harcamalarında indirim alacak ve bu indirim harcama yapılan kartlarının ekstresine yansıtılacaktır. 

Garanti Bonus'lar, Flexi, Money , Paracard, diğer banka Bonus kartları (PTT Bonus, Burgan Bonus, Burgan Bonus Business, ING Bonus Business ve TEB Bonus Business Hariç), Bonus Business ve Easy kartlar dahildir. 

PTT Bonus, Burgan Bonus, Burgan Bonus Business, ING Bonus Business ve TEB Bonus Business dahil değildir. Miles&Smiles Kredi kartları ,Taksitli işlemler, vadeli taksit, bonus kullanımları, sanal pos, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil değildir. ayrıntılı bilgi bonus web sitesi petrol ofisi akarayakıt istasonlarında

Hiç yorum yok