Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Fiat Ducato yada Pratico alana opette yüzde 20 indirim

Opet istasyonlarında 1 yıl boyunca %20 indirim Şimdi Ducato ya da Pratico alan herkese, Fiat Professional'dan tam bir yıl boyunca Opet...

Opet istasyonlarında 1 yıl boyunca %20 indirim Şimdi Ducato ya da Pratico alan herkese, Fiat Professional'dan tam bir yıl boyunca Opet istasyonlarında geçerli %20 akaryakıt indirimi .

30 Nisan 2018 tarihine kadar Fiat yetkili satış noktalarından Ducato veya Pratico model araç alan müşterilere kampanyaya ve sisteme dahil Opet istasyonlarında geçerli motorin alımlarında 1 yıl boyunca yapacakları her motorin alışverişlerinde %20 indirim uygulanacaktır

Kampanya Fiat Yol Arkadaşım’a üye olan müşteriler için geçerlidir. İndirimin uygulanabilmesi için Fiat yetkili satış noktalarından müşterilerin kampanyaya kayıt edilmeleri gerekmektedir. 


Kayıt sırasında Opet istasyonlarında indirimin uygulanacağı Opet Ortak Kart numarasının, plakanın, şasi numarasının ve cep telefonu numarasının doğru ve eksiksiz bir şekilde girilmesi gerekmektedir. 
 
1 Opet Ortak Kart 1 şasi ve 1 plaka ile eşleşebilecektir. Opet Ortak Kart ile sadece kampanyaya katılım sırasında belirtilen plaka ile Opet istasyonlarından yapılan motorin alışverişlerinde indirim uygulanacaktır. 

İndirimin uygulanabilmesi için Opet’teki her motorin alımında müşterinin cep telefonuna SMS ile doğrulama şifresi gönderilecektir. Müşterilerin bu şifreyi market personeline iletmeleri gerekmektedir. 

Şifre Paro pod uygulamasına girildikten sonra indirim uygulanacaktır. Opet istasyonlarında indirim 16 Nisan 2018 itibarıyla uygulanmaya başlayacaktır. Her bir müşteri, aracını aldığı tarihten itibaren 1 yıl boyunca Opet’te motorin alımlarında %20 indirim uygulamasından faydalanabilecektir. 

Kampanya başlangıç ve bitiş tarihleri her bir müşteri için farklı olabilecektir. %20 indirim aylık 3.000 TL’ye kadar yapılacak motorin alışverişlerinde geçerlidir. Opet Otobil ve Otobilim kullanan araçlar kampanyaya dahil değildir. 

Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanya sınırlı sayıdadır. Opet ve Fiat Professional kampanyayı durdurma, sona erdirme ve kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok