Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Bajaj’dan Ücretsiz Bakım Kampı

Bahar ve yaz aylarında motosikletlerini sorunsuz kullanmak isteyenler, geleneksel hale gelen “ Bajaj Servis Kampı’nda” bir kez daha buluşa...

Bahar ve yaz aylarında motosikletlerini sorunsuz kullanmak isteyenler, geleneksel hale gelen “Bajaj Servis Kampı’nda” bir kez daha buluşacak. 

24 ve 25 Mart tarihlerinde İstanbul’da bulunan Bajaj servis noktalarında gerçekleştirilecek kampta, Bajaj motosikletlere ücretsiz genel kontrol yapılacak ve tespit edilen sorunlar giderilecek… 

Dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan ve Türkiye pazarında Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş tarafından temsil edilen Bajaj, geleneksel hale getirdiği “Bajaj Servis Kampı”nı bu yıl 24 Mart Cumartesi ve 25 Mart Pazar günlerinde düzenleyecek. 


İstanbul’da bulunan 14 Bajaj servis noktasında 10:00-17:00 saatleri arasında ilk olarak gerçekleştirilecek bakımlara İstanbul dışındaki Bajaj sahipleri İstanbul’la gelerek katılabilecekler.

Bahar ve yaz aylarında motosikletlerini sorunsuz kullanmak ve bakımı yaptırmak isteyenlerin buluşacağı “Bajaj Servis Kampı” ücretsiz olacak. Bajaj tutkunlarını bir araya getirecek “Bajaj Servis Kampı”nda ayrıca motosiklet sürücülerinin sorunları dinlenecek ve yeni modellerin test sürüşleri ile takas imkanları da katılımcılara aktarılacak. 

Titizlikle yapılacak genel kontroller sonrasında; yağ ve yağ filtresi değişimi, zincir temizliği, zincir ayarı ve yağlama da ücretsiz olarak sunulacak. Bu etkinliğe katılacak 3 motosiklet tutkunu da ayrıca sürpriz hediyeler kazanacak. Ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin https://www.bajaj.com.tr/turkce/satis-sonrasi/etkinlikler/bakimda-istikamet-istanbul adresini ziyaret etmeleri yeterli olacak. 

Modellerinin sahip olduğu yüksek kalite ve teknoloji ile motosiklet sektörünün lider markası Bajaj, Türkiye geneline yayılmış 131 yetkili servis ve 113 yetkili bayili yaygın satış/satış sonrası ağı ile müşterilerine en yakın noktadan hizmet veriyor.

Hiç yorum yok