Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Ayda 2bin 400 tl ye Toyota C-HR hibrit kiralama fırsatı

Operasyonel kiralama ve filo yönetimi şirketi TEB Arval, KOBİ’lere özel ekonomik ve çevreci çözümler sunmaya devam ediyor. TEB Arval’...

Operasyonel kiralama ve filo yönetimi şirketi TEB Arval, KOBİ’lere özel ekonomik ve çevreci çözümler sunmaya devam ediyor.
TEB Arval’in çevre dostu kampanyası ile KOBİ’ler, hesaplı fiyatlarla bahara merhaba diyor. Kurumlara operasyonel kiralama ve filo yönetimi çözümleri sunan TEB Arval, baharı yepyeni bir kampanyayla karşılıyor. 

Çevreye duyarlı araç tercihini artırmak amacıyla 20 Mart’ta İtalya, İspanya, Fransa, İngiltere, Belçika, Polonya gibi Avrupa'nın çeşitli pazarlarında eş zamanlı olarak başlayacak kampanya kapsamında Toyota C-HR Hibrit aracı, 2.400 TL’den başlayan fiyatlarla KOBİ’lere sunuluyor. 


Bu kapsamda KOBİ’ler, bakım ve onarım hizmeti, hasar yönetimi, güvenli sürüş eğitimleri, profesyonel 7/24 yol yardımı, kaza yönetimi, yedek araç hizmetlerine ek olarak %5 yakıt indirimi ve 15 TL’den başlayan fiyatlarla araç takip sistemine sahip olabilecek. 

‘Çevre dostu araç kullanımına yönelik önemli bir teşvik sağlıyoruz’ Düzenledikleri bahar kampanyası sayesinde çevre dostu araç kullanımına yönelik önemli bir teşvik sağladıklarını belirten TEB Arval Genel Müdürü Philippe Chabert, bu kampanyanın hibrit ve elektrikli araçlara olan ilginin artması adına önemli bir girişim olduğunu ve operasyonel araç kiralama sektörü için de değerli bir adım olduğunu söyledi. 9 Nisan’a kadar sürecek kampanya hakkında detaylı bilgi almak teb arval sitesini ziyaret edebilirsiniz

TEB Arval Hakkında TEB Arval, bir TEB ve BNP Paribas Grubu şirketi olarak 2007 yılında kurulmuştur. BNPP iştiraki olan Arval’in uzmanlığından yararlanan TEB Arval, kurumlara operasyonel kiralama ve filo yönetimi çözümleri sunmaktadır. 

TEB Arval Müşterinin tüm araç filosunun sorumluluğunu alarak, araçların satın alınması, finansman, yönetim, idari işler, vergi takibi ve kontrolü, sözleşme süresince bakım, onarım ve kaza yönetimi, gibi hizmetlerin verilmesini sağlar.

Hiç yorum yok