Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ FORD KA+ ACTIVE DONANIM PAKETİ EKLENDİ

Ford minik sınıftaki modeli KA+’yı makyajladı ve seriye Active versiyonunu da ekledi.  Yeni model, artan yüksekliğinin yanı sıra ye...

Ford minik sınıftaki modeli KA+’yı makyajladı ve seriye Active versiyonunu da ekledi. 

Yeni model, artan yüksekliğinin yanı sıra yeni teknolojileri ile de dikkat çekiyor. 

Active serisi ile birlikte KA+ modeline yeni ön-arka tamponlar ve off-road tipi çamurluklar eklenmiş. Bu özellikler, 23 mm’lik daha fazla yükseklik ile birleştiğinde araca özel bir görünüm katıyor. 

Ford, artan yüksekliği elde etmek için aracın şasisinde de geliştirmeler yapmış. İç mekândaki kaplama malzemeleri de güncellenerek koyu renk kaplamalar tercih edilmiş. 


Ayrıca kapı kolları, orta konsol kumandaları ve havalandırma kanalları gibi yolcu ve sürücü tarafından devamlı temas halinde olunan bölgelere krom vurgular eklenmiş. 

Aracın iç mekânındaki en önemli değişlik ise 6.5 inçlik dokunmatik ekran ile birlikte gelen SYNC3 bilgi-eğlence sistemi. Android Auto ve Apple Car Play destekli sistem sınıfında fark yaratıyor. 

Ka+’nın motor yelpazesi, 70 ve 85 HP’lik yeni üç silindirli 1.2 litre hacimli Ti-VCT motor ve 95 HP’lik 1.5 litrelik TDCi motorlardan oluşuyor. 

1.2 litrelik yeni benzinli motor eski Duratec ünitenin yerini alıyor ve 1000-3000 d/d aralığında yüzde 10 daha fazla tork ve yüzde dört daha fazla yakıt verimliliği sağlıyor. 

Tüm motorlar beş ileri manuel şanzıman ile birlikte sunuluyor.Kaynak:Auotomagg

Hiç yorum yok