Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Renault, Alpine VeDacia Yenilikleriyle 2018 Cenevre Otomobil Fuari’nda

Renault, gelecekteki paylaşımlı ulaşım vizyonunu gözler önüne seren konsept modelinin dünya prömiyerini gerçekleştiriyor.   Renault,...

Renault, gelecekteki paylaşımlı ulaşım vizyonunu gözler önüne seren konsept modelinin dünya prömiyerini gerçekleştiriyor.  

Renault, Captur ve Scenic modelleri ile sunulacak yeni 1.3 litrelik Energy TCe benzinli motorunu tanıtıyor.  Avrupa’nın en çok satan elektrikli otomobili ZOE’nin yeni R110 motoru gün yüzüne çıkıyor. 

 Alpine, A110’a ait yenilikleri ve motorsporlarına ilişkin bir yeniliği tanıtıyor. Dacia, Stepway ailesine ait özel bir seri sergiliyor. Renault, Alpine ve Dacia, 6-7 Mart 2018 tarihlerindeki basın günlerinde yenilikleri ile Cenevre Otomobil Fuarı’nda yerini alıyor. 

Paylaşımlı şehir içi ulaşımına yönelik bir konsept 120 yıldan bu yana müşterilerinin hayatını kolaylaştırmayı ilke edinen Renault, geleceğe yönelik mobilite ve araç paylaşım vizyonunu 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda bir konsept model ile tanıtıyor. 


Yeni motor ile sürüş keyfi Renault 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’ndaki yenilikleri ile sürüş keyfini vurguluyor. 
- ZOE için yeni R110 motor 
- Renault-Nissan İttifakı ve ortağı Daimler tarafından geliştirilen Captur ve Scenic modellerinde kullanılacak 1.3l Energy TCe yeni jenerasyon motor 
- Talisman için yeni bir motor ve özel bir versiyon Renault’nun 6 Mart Salı günü saat 11.00’de (TR saati ile) gerçekleştireceği basın toplantısı www.groupe.renault.com adresinden canlı yayınlanacak. Alpine A110 Alpine, Cenevre’de A110 ve motor sporlarına ait yenilikleri açıklıyor. 

Dacia hala 1 numara Rekorlarla tamamlanan 2017 yılının ardından ve Yeni Duster’ın lansmanını gerçekleştiren Dacia, Cenevre’de Stepway ailesine yönelik özel bir serinin tanıtımını gerçekleştiriyor.

Hiç yorum yok