Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Dünyanın 1 numaralı motosiklet aküsü Türkiyede

Yuasa motosiklet aküsü, Motobike 2018 İstanbul fuarı ile birlikte Türkiye pazarına giriş yaptı.  Dünya akü devi GS Yuasa ortaklığıyl...

Yuasa motosiklet aküsü, Motobike 2018 İstanbul fuarı ile birlikte Türkiye pazarına giriş yaptı. 

Dünya akü devi GS Yuasa ortaklığıyla sektöre hareket getirdiklerini belirten İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, “Türkiye’nin büyüyen motosiklet pazarına güçlü Japon markası Yuasa ile yenilik ve dinamizm katacağız” dedi. İnci Holding ve GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa, motosikletlerin gücüne güç katıyor! 

Yuasa motosiklet aküleri, 22-25 Şubat2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı Motobike 2018 İstanbul Fuarı’yla birlikte Türkiye pazarına giriş yaparak tüketiciler ile buluştu. İnci GS Yuasa İcra Kurulu Direktörü Cihan Elbirlik, “Türkiye’de motosiklet pazarı hızla büyüyor. 


Şu anda Türkiye’de 3 milyondan fazla motosiklet trafikte. Kur ve vergi artışına rağmen İstanbul’da önemli bir motosiklet kullanımı var. Marmara’yı bölge olarak Ege ve Akdeniz izliyor. 

Oldukça hareketli bir pazar. İş ortağımız GS Yuasa’nın 100 yılı aşan tecrübesini, kendi deneyim ve tecrübemizle birleştirerek Türkiye’deki motosikletlere enerji sağlayacağız ve sektöre yenilik ve dinamizm katacağız” dedi. 

İnci GS Yuasa Akü Sanayi ve Ticaret A.Ş. Hakkında 
Temeli 1952 yılında atılan İnci Holding’in önemli iştiraklerinden İnci Akü A.Ş., Cevdet İnci tarafından 1984 yılında Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nde kuruldu. 

1984 yılındaki kuruluşunun hemen ardından 1985 yılında araç üreticileri ile ilk çalışmalarına başladı. 2009 yılında Akü sektöründe ilk Ar-Ge merkezini kuran firma, 2010 yılında sektöründe ilk TURQUALITY belgesini aldı. 

İnci Akü, yıllık hazırlanan İstanbul Sanayi Odası (İSO) 500, Türkiye’nin ilk 500 sanayi şirketi sıralamasında 2006’dan bu yana her yıl yer almaktadır. Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından her yıl açıklanan ‘ilk 1.000 ihracatçı’ sıralamasında yer alan İnci Akü, uluslararası marka değerlendirme şirketi Brand Finance tarafından hazırlanan “Türkiye’nin En Değerli Markaları” listesinde 4 yıldan bu yana ilk 100 arasındaki yerini korumaktadır. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin, 2014 yılında ilk kez düzenlediği İnovaLİG yarışmasında, başvuru yapan 400 şirket arasından “İnovasyon Organizasyonu ve Kültürü” kategorisinde ‘Birinci’ oldu. İnci Holding’in öncü şirketlerinden İnci Akü, gücünü Japon devi GS Yuasa’nın küresel deneyimi ve yeni nesil akü teknolojileri konusundaki birikimi ile birleştirerek 2015 yılı itibariyle İnci GS Yuasa Akü Sanayi ve Ticaret A.Ş. unvanıyla faaliyetlerine devam etmektedir.

İnci GS Yuasa Akü Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ninManisa’da 2 üretim tesisi ve İstanbul’da Merkez Satış& Pazarlama Ofisi bulunuyor. 
2010 Temmuz ayına temellerini attığı Manisa’daki 2. tesis, Türkiye’nin ilk BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) sertifikalı üretim tesisi olma özelliğine sahip.

İnci Akü, Yuasa, EAS, Hugel, Blizzaro ve İnci Battery markalarıyla üretim yapan firma, yurt içinde 80 ana bayi, 200 Enerji Uzmanı, 3.500 perakende satış noktası ve 300 yetkilendirilmiş servisi ile tüketiciye ulaşıyor. Ayrıca yurtdışında güçlü distribütör ağıyla, 4 kıtada 80’in üzerinde ülkeye ihracat yapıyor.

Hiç yorum yok