Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kia Tüm binek modellerde metalik renk hediye

KIA indirimli fiyatları ve cazip faiz oranları ile 2018’e karlı bir başlangıç yapmak isteyenlere sürpriz kampanyalar sunuyor.  Hib...

KIA indirimli fiyatları ve cazip faiz oranları ile 2018’e karlı bir başlangıç yapmak isteyenlere sürpriz kampanyalar sunuyor. 

Hibrit Niro Ocak ayına özel 3.000 TL’ye, dördüncü nesil kompakt SUV Sportage ise 2.000 TL’ye varan indirimlerle kullanıcılarıyla buluşuyor. 

77.600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan C sınıfındaki hatchback modeli cee’d’in otomatik vites farkını da otomobil severlere hediye eden KIA, Ocak ayı kampanyaları ile şaşırtıyor. 

Sedan model Cerato’da hem 5.000 TL takas desteği hem de 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0 veya 40.000 TL’ye 40 aya kadar %0,69 faiz kampanyası uygulanıyor. 

KIA yeni yılın ilk ayına özel satış rekorları kıran ticari araç Bongo’larda ise 20.000 TL’ye 20 aya kadar %0 veya 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0,69 faiz imkanı sağlıyor. 


Avantajlı fiyatların yanı sıra; Niro, Sportage, cee’d, Picanto, Rio ve Soul modellerinde 20.000 TL’ye 20 ay %0 veya 60.000 TL’ye 20 ay %0,89 faiz fırsatı sunan KIA, tüm bineklerde metalik rengi de hediye ediyor. 

 Yeni KIA Niro… 
En düşük yakıt tüketimine sahip hibrit otomobil unvanını alarak Guinness rekorlar kitabına giren KIA Niro, ekonomik ve çevreye duyarlı bir duruş sergiliyor. 141PS motor gücü ile segmentinin en yüksek performansını sunan KIA Niro, sadece 88 gr/km CO2 emisyon salınımı yapıyor. 

5 yıl garanti onarım güvencesi ve özel eko-araç platformuna sahip Niro; anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, ısıtmalı koltuklar, ısıtmalı direksiyon ve geri görüş kamerası gibi bünyesinde birçok önemli donanımı barındırıyor. 

Sunroof ve 18 inç alaşım jantlar ile dış tasarımını tamamlayan Niro, sınıfının en geniş bagaj hacmi ile ekstra alan yaratıyor. Rekortmen hibrit Niro, Ocak ayına özel 3.000 TL'ye varan indirimler ile 136.900 TL'den başlayan fiyatlarla çevre dostu kullanıcıları kendine hayran bırakıyor.  

KIA Sportage… 
Sportif, enerjik ve cesur görünümüyle SUV severlerin ilgi odağı olan KIA Sportage; üstün yol tutuş özellikleri, 1.6 litre T-GDI motoru ve Euro NCAP çarpışma testlerinden aldığı beş yıldız ile keyifli ve emniyetli sürüş deneyimleri yaşatıyor. 

Karşı konulmaz dizaynını “Red Dot”, “IF” ve “Good Design” ödülleriyle taçlandıran kompakt SUV sınıfının önemli oyuncularından KIA Sportage, yılın ilk ayına özel 2.000 TL'ye varan indirimler ile 98.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

KIA cee’d… 
“Red Dot” ödüllü etkileyici tasarımı ve zengin donanımı ile cee’d, C segmentinde bir adım öne çıkıyor. KIA cee’d; 7 inç büyüklüğündeki multimedya & navigasyon ekranı, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, panoramik sunroof gibi yeni nesil özellikleri ile etkili çözümler sunuyor. 

KIA’nın son yıllarda özellikle Avrupa’da elde ettiği başarıda önemi rolü bulunan modeller arasında yer alan cee’d, 7 ileri çift kavramalı DCT şanzımanı ile yüzde 35’e varan yakıt tasarrufu sağlıyor. 

KIA’nın tasarım devriminin en dikkat çekici örnekleri arasında bulunan cee’d, Ocak ayına özel 77.600 TL’den başlayan fiyatlarla kullanıcısıyla buluşuyor. Ayrıca KIA, yeni yılın ilk ayına özel cee’d’de otomatik vites farkını hediye ediyor. 

KIA Cerato… 
Heyecan uyandıran modern ve çekici tasarıma sahip KIA Cerato; Comfort, Concept ve Concept Plus olmak üzere üç farklı donanım paketiyle kullanıcılarının beklentilerini fazlasıyla karşılıyor. 

Sürücü ve yolculara geniş ve ferah bir yaşam alanı sunan KIA Cerato, her biri 1,6 litre hacme sahip; biri benzinli, biri dizel olmak üzere iki farklı motor seçeneği ile öne çıkıyor. KIA Cerato; çift bölgeli dijital klima, hız sabitleme sistemi, geri görüş kamerası ve yeni sürüş modu seçme sistemi ile benzersiz bir sedan konforu yaşatıyor. 

KIA’nın en başarılı modelleri arasında yer alan Cerato, Ocak ayına özel 5.000 TL takas desteği ile 79.600 TL’den başlayan fiyatlarla sevenlerinin beğenisine sunuluyor. Ayrıca KIA Cerato, 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0 veya 40.000 TL’ye 40 aya kadar %0,69 faiz fırsatı ile satışa sunuluyor. 

Yeni KIA Picanto… 
Düşük yakıt tüketimi, kompakt ölçüleri ve ulaşılabilir fiyata sunduğu zengin donanımı ile KIA Picanto, A segmenti kullanıcılarının ihtiyaçlarına cevap veriyor. 

Dış ve iç tasarımda tamamen yeni ve modern bir atmosfer yaratan üçüncü nesil Picanto, güvenlik teknolojileriyle de emniyetli sürüşler vadediyor. 

Sınıfının en geniş bagaj hacmini sunan KIA Picanto, artan dingil mesafesi ile de daha geniş ve ferah bir yaşam alanı yaratıyor. Canlı renk alternatiflerine sahip Picanto, 84HP gücündeki 1.25 litrelik benzinli motoru ve dört kademeli otomatik şanzımanı ile şehir içi sürüşü kolaylaştırıyor.  

Yeni KIA Rio… 
Ödüllü tasarımı ve pratik kullanımı ile dördüncü nesil KIA Rio, B segmentinin dikkat çekici modelleri arasında bulunuyor. Bünyesinde barındırdığı teknolojileri ile ileri seviyede konfor sunan yeni Rio, 1.25 litre ve 1.4 litre benzinli motor ve 1.4 litre hacimli dizel olmak üzere toplam üç farklı motor seçeneği imkanı sunuyor. 

325 litre bagaj kapasitesi ile sınıfının en geniş bagaj hacimlerinden birine sahip olan KIA Rio, ferah yaşam alanıyla öne çıkıyor. KIA’nın tasarım dilinin en önemli simgesi olan “kaplan burnu” şeklindeki ön ızgara ile göz alıcı bir görünüm sergileyen yeni Rio, dinamik ve çekici duruşu ile göz dolduruyor.  

KIA Soul… 
Yenilenen yüzüyle KIA’nın fenomen modeli Soul, Şehir SUV’si segmentine yepyeni bir anlayış getiriyor. Etkileyici ikonik tasarımı, renkli ve dokunmatik ekranlı müzik sistemi, birbirinden canlı renk seçenekleri, anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi, değişken direksiyon modu, yokuş kalkış destek sistemi ve konforlu iç kabini ile sürüş deneyimine keyif katıyor. 1.6 litre CRDi dizel motoru ve 7 ileri DTC şanzımanı ile KIA Soul, %20’ye varan yakıt tasarrufu da sağlıyor.  

KIA Bongo… 
Geniş kasa hacmine ve taşıma kapasitesine sahip KIA Bongo, 130PS gücündeki 2.5 litrelik dizel motoru ve 6 ileri düz vites özellikleri ile ticari araç sektöründe tercih ediliyor. 

Dijital saat, elektrikli ön camlar, üç noktalı emniyet kemeri ile sınıfında fark yaratıyor. Bongo, Ocak ayına özel 1.500 TL’ye varan indirimlerle 68.400 TL'den başlayan fiyatlarlarla ticari araç almak isteyenler ile buluşuyor. KIA Bongo’larda ayrıca, 20.000 TL’ye 20 aya kadar %0 veya 40.000 TL’ye 20 aya kadar %0,69 faiz imkanı sağlanıyor.

Hiç yorum yok