Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Subaru Ascent Los Angeles Fuarı’nda tanıtıldı

Subaru, yepyeni direkt enjeksiyonlu ve turbo beslemeli 260 HP’lik benzinli bir motora sahip, 3 sıra oturma kapasitesi sunabilen, markanın e...

Subaru, yepyeni direkt enjeksiyonlu ve turbo beslemeli 260 HP’lik benzinli bir motora sahip, 3 sıra oturma kapasitesi sunabilen, markanın en büyük SUV modeli, Subaru Ascent’i 2017 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıttı. 

Subaru, Los Angeles Otomobil Fuarı’nda, 7 ya da 8 kişilik oturma kapasitesi ve dev boyutlarıyla “En Büyük Subaru” unvanını kazanan yeni SUV’unu tanıttı. 

Subaru Ascent adındaki yeni modelde yeni geliştirilen turbo beslemeli, direkt enjeksiyonlu 2.4 litrelik bir Boxer Motor 260 HP güç üretiyor. 

3 sıra oturma kapasitesiyle ailelerin tercihi olması beklenen Subaru Ascent, görüntüsüyle heybetli ve yetenekleriyle benzersiz olmayı hedefliyor. 


Ascent, Subaru’nun yeni Subaru Global Platformu üzerinden yükseliyor. Subaru’nun ABD Indiana’daki fabrikasında üretilen Ascent, 2018 yılından itibaren sadece Kuzey Amerika pazarında satışa sunulacak. 

Subaru’nun “Dinamik ve Dayanıklı” tasarım felsefesine göre şekillendirilen Ascent, geniş çamurlukları ve heybetli radyatör ızgarasıyla markanın simetrik sürekli dört çeker felsefesini vurguluyor. Subaru’nun sürekli simetrik dört çeker sisteminin standart olarak sunulduğu araçta, X-Mode ve Yokuş İniş Desteği de mevcut. 

Yüksek torka dayanıklı, direksiyon arkasındaki kulakçıklardan manuel olarak da kontrol edilebilen Lineartronic otomatik şanzımanın kullanıldığı Subaru Ascent, EyeSight Önleyici Güvenlik Sistemi’nin de standart olarak sunulmasıyla segmentinde benzersiz bir koruma sağlıyor. 

Önde 2, ortada 2 ve arkada 3 kişilik oturma kapasitesi haricinde, orta sıraya eklenen üçüncü koltuk opsiyonu sayesinde 8 kişilik bile olabilen Ascent, Subaru’nun en fazla yolcu taşıyan aracı konumuna geldi. 

İkinci sıra iki bağımsız koltuk sunan ilk Subaru modeli unvanı da Ascent’in oldu. En arka sıraya rahat geçiş için arka kapıları geniş bir açıda açılan Ascent’in yan basamakları da kolaylık sağlayacak şekilde yerleştirildi. 

2890 mm’lik dingil mesafesiyle tüm yolcuları için geniş alan sunan Ascent, 220 mm’lik yerden yüksekliğiyle de her türlü arazi şartının üstesinden gelebiliyor. Subaru Ascent 4998 mm uzunluğunda, 1930 mm genişliğinde ve 1819 mm yüksekliğinde.

Hiç yorum yok