Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Mazda6 sedan Los Angeles autoshowda tüm dünyaya tanıtılacak

Mazda Motor Corporation en ufak ayrıntısına kadar yeniden tasarlanmış ve geliştirilmiş olan Mazda6 sedanı  Los Angeles Otomobil Fuarı'n...

Mazda Motor Corporation en ufak ayrıntısına kadar yeniden tasarlanmış ve geliştirilmiş olan Mazda6 sedanı  Los Angeles Otomobil Fuarı'nda tüm dünyaya tanıtacak. 

Mazda'nın insan odaklı tasarım felsefesi, markanın amiral gemisinin yeni bir güç aktarma teknolojisine ve daha seçkin tasarım ayrıntılarına sahip olan son modelinin temelini oluşturuyor. 

Güç aktarım organı olan 2.5L benzin motoru SKYACTIV-G, dört ile iki silindirli çalışma düzeni arasında pürüzsüz bir geçiş sağlayarak günlük kullanımda yakıt tasarrufunu performanstan ödün vermeden geliştiren silindir devre dışı bırakma sistemi ile donatıldı. 
 
Mazda CX-9 crossover SUV ile tanıtılan turboşarjlı SKYACTIV-G 2.5T benzin motoru ise Kuzey Amerika'da sunulan motorlar arasında yer alacak. Tasarımcılar yeni Mazda6'nın içinde ve dışındaki kalite hissini zenginleştirip ödüllü görünümüne olgunluk ve güven kattı. 
En üst donanım paketi geleneksel müzik enstrümanları ve mobilyalarda kullanılan Japon sen ahşabı gibi özel döşeme unsurları barındırıyor. 

Kısacası tasarımı her açıdan daha zarif ve asil. Sürücünün olası riskleri tespit edebilmesini ve hasar veya yaralanma olasılığını azaltmasını kolaylaştırmak için mevcut ileri i-ACTIVESENSE güvenlik teknolojilerinin sayısı daha da arttırılıp direksiyondayken daha rahatlatıcı ve güven verici bir deneyim sağlandı. Mazda Radar Hız Kontrol Sistemi (MRCC) artık aracı tamamen durdurabiliyor ve öndeki araç uzaklaştığında aracı tekrar harekete geçirebiliyor. 

Yeni Mazda6 ayrıca 360° Görüş Monitörüne de sahip. Mazda'nın Los Angeles'taki standında yakın zamanda Tokyo'da tanıtılan ve büyük beğeni toplayan dört kapalı tasarım konsepti Mazda VISION COUPE, Mazda RT24-P prototip yarış aracı ve bir yarış aracı ile prodüksiyon modelinin birleşimi olan Mazda MX-5 "Halfie" de yer alacak.

Hiç yorum yok