Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Araç Sahiplerine Kışa Özel Kampanya

Brisa’nın lider araç temel bakım mağazalar zinciri Otopratik, kışın zorlu şartlarında dahi konforlu ve emniyetli yol almak isteyen araç sah...

Brisa’nın lider araç temel bakım mağazalar zinciri Otopratik, kışın zorlu şartlarında dahi konforlu ve emniyetli yol almak isteyen araç sahipleri için özel bir kampanya başlattı. 

Bu kapsamda, 15 Aralık 2017- 31 Ocak 2018 tarihleri arasında Otopratik mağazalarında periyodik bakım yaptıran Brisa müşterilerine Kış Bakım Paketi hediye edilecek. 

Türkiye lastik sektörü lideri Brisa’nın 26 il 43 noktada, 360 derece servis sunan araç bakım mağaza zinciri Otopratik, kış kampanyası ile zorlu hava şartlarında dahi araç sahiplerine konforlu ve emniyetli sürüşün anahtarını sunuyor. 


Brisa, 15 Aralık 2017 - 31 Ocak 2018 tarihleri arasında Otopratik mağazalarında periyodik bakım yaptıran araç sahiplerine Kış Bakım Paketi hediye ediyor. 

Bu paket içerisinde Buz Çözücü Sprey, Yağmur Kaydırıcı, Buğu Önleyici, Cam Temizleme Suyu ve Polar Eldivenli Buz Kazıyıcı gibi emniyet ve performans için kritik önem taşıyan ürünler bulunuyor. 

Otopratik, Brisa’nın öncü lastik markaları Bridgestone ve Lassa’yı müşterilerine sunuyor. Otopratik mağazalarında yağ değişimi, filtre değişimi, klima gazı dolumu, lastik, jant, akü, ön düzen bakımı, fren balata & disk değişimi, amortisör değişimi ve periyodik bakım gibi temel bakım hizmetleri veriliyor. 
Ek olarak, her araç marka/modeli için özelleştirilmiş çeşitli periyodik bakım paketleri de sunuluyor. Aynı zamanda yenilenen web sitesi Otopratik.com.tr üzerinden araç kullanıcıları online olarak diledikleri hizmetler için teklif ve randevu alabiliyor.

Sitede aynı zamanda sürücülerin emniyetli ve konforlu bir sürüş için dikkat etmesi gereken faydalı bilgiler ve sunulan hizmetler de yer alıyor.

Hiç yorum yok