Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Dodge Challenger SRT Demon sahnede

SpeedKore Performance ekibi tarafından karbon fiber parçalarla güncellenen Dodge Challenger SRT Demon yine nefesleri kesmeyi başardı.  ...

SpeedKore Performance ekibi tarafından karbon fiber parçalarla güncellenen Dodge Challenger SRT Demon yine nefesleri kesmeyi başardı. 

Dodge’un tanıtım sürecinden aylar öncesinde sinema filmi tanında fragmanlarla desteklediği Demon, tavan yaptırdığı beklentileri fazlasıyla karşıladı. 

Amerikan otomobil tarihine sınıfının en hızlı otomobili olarak kazınan Demon, çeşitli dünya rekorlarını da beraberinde getirdi. 840 beygir güç ve 1043 Nm tork değerlerine ek, fabrika çıkışında drag lastiğine sahip dünyanın ilk modeli olan bu canavarın en çok yakıştığı yerlerden birisi de tabii ki SEMA. 

Dodge’un fuar için özel değişimlerle baştan yorumladığı model geçtiğimiz haftadaki ilk detaylarının ardından sahnedeki yerini aldı. 


Şeytana karbon fiber desteği 
Dodge’un paylaştığı fotoğraflarla fuar alanındaki standında gördüğümüz Demon’ın bu yorumunda performans açısından herhangi bir değişim yer almıyor. 

Daha çok gövde üzerindeki parçaların üzerine yoğunlaşılan araçta ağırlık kazanımını adına karbon fiberden yardım alındığını görüyoruz. 

SpeedKore Performance ekibi tarafından gerçekleştirilen projede ön tampon eklentisi başta olmak üzere önemli bölümünlerinin neredeyse tamamında kullanılan bu parçalar yaklaşık 1.800 kilogram olan bu şeytanı yüklerinden biraz da olsa kurtarmışa benziyor.kaynak:Log

Hiç yorum yok