Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Nissan, e-NV200 ile elektrikli araç yük çekme rekoru kırdı

Nissan yeni yayınladığı bir videoda Margot Robbie'nin yüksek teknolojili evini e-NV200 elektrikli vanıyla çekerek, elektrikli araçlar y...

Nissan yeni yayınladığı bir videoda Margot Robbie'nin yüksek teknolojili evini e-NV200 elektrikli vanıyla çekerek, elektrikli araçlar yük çekme rekorunu kırdı. 

Elektrikli araçlar motosikletten otomobile pek çok farklı alanda hayatımıza girmeye başladı. Bunlardan birisi ise ticari taşımacılığı oluşturuyor. Nissan bu alanda araç satışı yapan yalnızca birkaç firmadan birisi konumunda. 

Firma e-NV200 elektrikli van modeliyle elektrikli araçlar tarafından çekilen en fazla ağırlık dalında Guinness Rekorlarına başvuruda bulundu 

Konuyla ilgili bir video yayınlayan üretici, bu videoda Avustralyalı ünlü aktris Margot Robbie'nin yüksek teknolojili evini e-NV200 yardımıyla çekiyor. 
Markanın yayınladığı teknik bilgilerde 430 kilogram maksimum treyler kapasitesi olduğu belirtilen e-NV200 videoda görüldüğü üzere koca bir evi ve altındaki treyleri çekebiliyor. 

Rekor şu an için tescillenmiş değil, ancak Guinness tarafından onaylanması an meselesi. Marka videoda aynı zamanda Margot Robbie tarafından kullanılan yeni Leaf modeline de yer vermiş durumda. 

Rekorun dışında geçtiğimiz haftalarda e-NV200'ü yeni 40 kWh batarya paketi ile güncelleyen Nissan, aracın menzilini %60 arttırarak NEDC standartlarında 280 km seviyesine çıkardı. Yıl bitmeden Avrupa pazarına sunulması beklenen araçta 109 beygir güç ve 254 Nm tork üreten bir elektrik motoru yer alıyor.donanimhaber.

Hiç yorum yok