Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kıa Motors Küresel Marka Değerini Arttırmaya Devam Ediyor

Dünyanın en saygın değerlendirme kuruluşu Interbrand tarafından hazırlanan rapora göre KIA'nın global marka değeri yüzde 6 artarak 6,68...

Dünyanın en saygın değerlendirme kuruluşu Interbrand tarafından hazırlanan rapora göre KIA'nın global marka değeri yüzde 6 artarak 6,68 milyar dolara yükseldi. 

KIA’nın marka değeri 2007 yılından bu yana yüzde 645’lik artışla yedi kat arttı. KIA Motors, Interbrand tarafından hazırlanan “2017 En İyi Küresel Markalar” araştırmasına göre bir kez daha dünyanın en değerli markaları arasında yer aldı. 

Son araştırma, KIA'nın marka değerinin son 12 ayda yüzde 6 artarak 6,68 milyar dolara yükseldiğini gösteriyor. Interbrand’in araştırma raporunda üst üste iki yıldır dünyanın en değerli 69. markası olarak yer alan KIA’nın marka değeri hızla yükseliyor. 

Yapılan en son değerlendirmede, KIA’nın marka değerinin 2007 yılından bu yana geçen 10 yıllık sürede, yüzde 645 arttığı görülüyor. 
Şu an dünyanın en değerli 11. otomotiv markası olan KIA, çok sayıda otomobil markasının yanı sıra, bir dizi premium ve lüks otomobil üreticisinin de önünde yer alıyor. 

KIA'nın marka değerindeki bu yükseliş, marka olarak tüketicisiyle kurmuş olduğu güçlü bağı açıkça gözler önüne seriyor. Bu sonuç, KIA’nın tüketicilerinin gözünde en çok tercih edilen otomotiv markası olma misyonunu sürdürdüğünü gösteriyor.  

Power to Surprise… 
ABD'de J.D. Power Kalite Araştırması'nda iki yıl boyunca ilk sırada yer alan KIA, otomotiv sektöründe kalite ve güvenilirlik kavramlarını temsil etmeye devam ediyor. 

Kalite noktasında tüm diğer otomobil üreticilerinin önünde olan KIA, 2017'de Almanya ve İngiltere'de J.D. Power'ın Araç Güvenilirlik Araştırması'nda en üst sıralarda yer alan marka oldu. 

KIA, güvenirliliğini ve dinamizmini en iyi şekilde yansıtarak tasarladığı ilk premium spor sedan modeli Stinger’ı ve yeni hibrit crossover modeli Niro'yu bu sene tanıttı. 

Modern görünüme sahip KIA'nın yeni ürünleri; gelişmiş güç ve aktarma organları, yenilikçi teknolojileri, üstün nitelikli ve tasarımlı araçlarıyla markanın yenilikçi vizyonunu ortaya koyuyor. 

Dünyanın en önemli spor etkinliklerine sponsor olan KIA, ürün gamının devam eden büyümesini destekleyerek, marka gücünü arttırmaya devam ediyor.

FIFA, UEFA, NBA, LPGA ve Avustralya Açık Tenis Turnuvası ile yaptığı sponsorluk anlaşmaları ile KIA, tüm dünyadaki genç kitleler ile bir araya geliyor.

Hiç yorum yok