Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW Studio’da Büyüleyici Bir Keşif Sizi Bekliyor

BMW Studio Nedir? BMW Studio, BMW modellerini daha yakından tanımanıza olanak sağlayan bir showroom’dur.  Akasya AVM’nin meydanında...

BMW Studio Nedir? BMW Studio, BMW modellerini daha yakından tanımanıza olanak sağlayan bir showroom’dur. 

Akasya AVM’nin meydanında bulunan özel alanında, yıl sonuna kadar farklı konseptleri ve BMW otomobillerini sizinle buluşturur. 

BMW Studio’da sergilenen otomobillerin tüm özelliklerini size BMW Genius aktarır. BMW Studio’da otomobil satışı yapılmamasına rağmen BMW Genius’a dilediğiniz her BMW modeli hakkındaki merak ettiklerinizi sorup aklınızdaki soru işaretlerini giderebilirsiniz. 

BMW Studio’nun Yeni BMW 4 Serisi Konsepti’nde Sizi Neler Bekliyor? 
Yeni BMW 7 Serisi ve BMW Individual konseptlerinin ardından, BMW Studio’da sergilenen üçüncü konsept Yeni BMW 4 Serisi sizi ağırlamaya hazır. 


Yeni BMW 4 Serisi Konsepti dahilinde, yine birbirinden şık ve özel dört model sergileniyor. BMW 418i Gran Coupé LCI, BMW 418d Coupé LCI, BMW M4 Coupé LCI ve BMW 430i xDrive Cabrio LCI modellerinin “akılçelen” özelliklerini BMW Genius eşliğinde keşfetmeye hazır mısınız? 

İç hacminin genişliğine vurgu yapan yeni dış tasarım detayları, daha konforlu bir sürüş deneyimi sağlayan sürücüye dönük kokpiti, sportifliğini katlayan yeni LED farları ve çift böbrek ızgarası gibi pek çok detayla yaratılan Yeni BMW 4 Serisi modelleri karşısında büyüleneceksiniz. 

Daha konforlu ve güvenli bir sürüş deneyimi sağlayan yeni adaptif LED ön farlar ve yeni arka LED farlar, BMW Studio’nun yeni konseptinde buluşacağınız özelliklerden biri. 

Ayrıca Yeni BMW 4 Serisi ile ilk kez sunulmaya başlanan “Gece Mavisi Dakota” deri seçeneğinin şıklığına bu konsept sayesinde şahit olabileceksiniz. 

 Performans tutkusunu yansıtmayı sevenlerin tercihi Yeni BMW M4 Coupé ise BMW Studio’nun yeni konseptinde yine dikkatleri üzerine çekmeye kararlı. 

BMW Individual departmanı tarafından özel üretilen bir renk olan “Fashion Grey” ile sergilenen Yeni BMW M4 Coupé’nin iç derisi ise yine Individual bir seçenek olan “Amaro Brown”. Seri üretimde kullanılmayan bir renk ile sergilenen BMW M4 Coupé, spor şıklığıyla da rüzgarlar estirecek. Yeni BMW 4 Serisi modelleri hakkındaki tüm detaylar için haftanın her günü 10.00 ile 22.00 arasında sizi BMW Studio’da bekliyor.

Hiç yorum yok