Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Suzuki Swıft Sport Tanıtıldı

Suzuki, 2017 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yeniden atağa kalkmasını sağlayacak orta vadeli yönetim planı “Suzuki Next 100” çerç...

Suzuki, 2017 Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı’nda yeniden atağa kalkmasını sağlayacak orta vadeli yönetim planı “Suzuki Next 100” çerçevesinde geliştirdiği en yeni model olan yeni Swift Sport’un dünya tanıtımını gerçekleştirdi. 

Japon otomobil üreticisi Suzuki 2020 yılına kadar her yıl yeni bir model tanıtacak. Yeni Suzuki Swift Sport sürüş keyfi sunmak üzere “Ultimate Driving Excitement” kavramı altında geliştirilmiş. 

Cinsiyet ve yaş farkı gözetmeksizin sürüş keyfine önem veren herkes için geliştirilen yeni Suzuki Swift Sport otomobil kullanmayı önemseyen ve bir hobi olarak gören sürücülere hitap ediyor. 

Suzuki, sürüş performansı önemli oranda geliştirdiği yeni Swift Sport ile özellikle hot hatch pazarının merkezi olan Avrupalı tüketicinin gönlünü fethetmeyi hedefliyor. 
Suzuki tarafından geliştirilen ve başta İngiltere ve Almanya olmak üzere Avrupa’da yol testleri gerçekleştirilen yeni Swift Sport için toplamda 1.4 milyon km yol testi gerçekleştirildi. 

Ayrıca Suzuki bir ilke imza atarak Almanya’daki yüksek sürat yol testi pisti ATP’de de testler yaptı. Önceki nesil Swift Sport Kasım 2011’de satışa sunulmuştu. 

Yaklaşık altı yıl aradan sonra yeni Suzuki Swift Sport üçüncü nesil olarak yollara çıkmaya hazırlanıyor. Yeni Swift Sport, yeni Swift’in üretildiği Japonya’daki Sagara fabrikasında üretilecek ve 2018 ilkbahar itibarıyla Japonya ve Avrupa dışındaki pazarlarda da satışa sunulacak. Otomobilde 1.4 lt’lik turbo motor bulunuyor. 

140 HP güç ve 230 Nm tork üreten Swift Sport, 970 kg’lik ağırlığının da etkisiyle oldukça keyifli bir sürüş vaat ediyor. Altı ileri manuel şanzımanın kullanıldığı otomobil, 0-100 km/s hızlanmasını sekiz saniyenin altında tamamlıyor.AUTOMAGG

Hiç yorum yok