Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Nıssan Uefa Şampiyonlar Ligi Global Sponsorluğunu Uzattı

Nissan, 2014/2015 sezonunda başlayan UEFA Şampiyonlar Ligi global sponsorluğunu 3 yıl daha uzattığını açıkladı.  2017/2018 UEFA Şamp...

Nissan, 2014/2015 sezonunda başlayan UEFA Şampiyonlar Ligi global sponsorluğunu 3 yıl daha uzattığını açıkladı. 

2017/2018 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonunun ilk maçı öncesinde devreye giren yeni anlaşma 2020/2021 sezon sonuna kadar devam edecek. 

Nissan bu süre içerisinde UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının özel haklarından yararlanacak. Nissan Motor Co., UEFA Süper Kupası hakları da dahil olmak üzere UEFA Şampiyonlar Ligi global sponsorluğunu üç yıl uzattığını açıkladı. 

Bu iş birliğini duyurmak amacıyla, Nissan marka elçisi, efsane futbolcu Gareth Bale, Madrid'deki bir grup öğrenciye sürpriz yaparak duyuruyu onlarla kutladı ve öğrencilere 2014 finalinde Atletico Madrid'e karşı galibiyeti getiren efsane gölün nasıl tekrar atılabileceğini öğretti.
Yeni anlaşma, 2017/2018 UEFA Şampiyonlar Ligi sezonunun ilk maçı öncesinde devreye girdi. Japon üretici, takip eden süre boyunca 2020/2021 sezonu sonuna kadar organizasyonun resmi ortağı olacak. 

UEFA Şampiyonlar Ligi 2014/2015 sezonunda başlayan ortaklık, Nissan'ın spor sponsorluğu alanındaki en büyük yatırımı olmaya devam ediyor. Sezon boyunca 3,6 milyarın üzerinde izleyici tarafından takip edilen UEFA Şampiyonlar Ligi en çok izlenen ve en geniş kitleye ulaşan spor etkinliği olmaya devam ediyor. 

160 milyonun üzerinde izleyici sayısına ulaşan Real Madrid ile Juventus F.C. arasındaki 2017 UEFA Şampiyonlar Ligi Final maçı, yıl içinde en çok izlenen karşılaşma oldu. “Nissan’ın hayata geçirdiği her şeyin özünde, heyecan uyandıran inovasyon yatıyor. 

Son üç yılda dünyanın en heyecan verici spor organizasyonu ile olan ortaklığımız bu yaklaşımımızı en iyi şekilde yansıtıyor.” diyen Nissan Kurumsal Başkan Yardımcısı, Global Pazarlama Müdürü Roel de Vries sözlerini: “Bu ortaklığı üç sezon daha uzatıyor olmaktan dolayı son derece memnunuz. 

Bu organizasyon global pazarlama stratejimizin odağında olmaya devam edecek. Ortaklıktan ve ortaklığın yeni müşterilerle bağ kurmamızı sağlamasından son derece memnunuz.” şeklinde tamamladı. 

Nissan, yeni anlaşmanın kapsamı gereği Nissan Dijital tarafından yayınlanmak üzere maç önü bayrak seremonisi ve haftanın golü gibi özel haklar da dahil olmak üzere UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının özel haklarına kapsamlı bir şekilde sahip olmaya devam edecek. 

Anlaşmayı değerlendiren UEFA Events SA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein: “Çok başarılı bir ilk bölüm sonrasında Nissan ile ortaklığımızı devam ettirmekten dolayı çok memnunuz. Sponsor ailesinin ayrılmaz bir üyesi oldular ve global düzeyde rekabeti teşvik etmek üzere çok önemli katkılar sağladılar. 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin marka değeri her yıl gücüne güç katmaya devam ederken, bu platform Nissan gibi iyi markalara dünyanın dört bir yanındaki futbol taraftarlarıyla bağlantı kurma ve futbolseverlerle etkileşimde bulunma fırsatı vermeye devam ediyor.” dedi. 
Ortaklığın markanın stratejisiyle mükemmel örtüştüğünü ifade eden Nissan Avrupa Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Jean-Pierre Diernaz: “UEFA Şampiyonlar Ligi ile ortaklığımız, Avrupa'da en çok tercih edilen Asya markası olma misyonumuzda çok önemli bir yere sahip. Önümüzdeki yıllara yönelik atılım teknolojileri ile desteklenen iddialı bir ürün planımız var. 

Dünyanın en heyecan verici spor etkinliği ile partner olmak bize hedef kitlemizle duygusal bir etkileşim kurmak ve tercihi markaya yönlendirmek için mükemmel bir platform sağlıyor. Hayranları heyecanlandırmak için UEFA ile birlikte ne kadar yenilikçi olacağımızı görmek için sabırsızlanıyorum.” şeklinde konuştu. 

Uluslararası Kriket Konseyi, Şehir Futbol Topluluğu, Kanada Futbol Ligi, Heisman Trust ve Heisman Trophy de olmak üzere uluslararası ve yerel ölçekte birçok etkinliği destekleyen Nissan için spor fanlarına ulaşma noktasında UEFA Şampiyonlar Ligi ayrı bir önem taşıyor.

Hiç yorum yok