Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Kamil Koç’tan Bonus kartlara özel 4 taksit

Kampanya 26 Eylül 2017- 31 Ocak 2018 tarihleri arasında bonus üyesi Kamil koç fiziki bilet satış noktalarında, www.kamilkoc.com.tr’de ve Ka...

Kampanya 26 Eylül 2017- 31 Ocak 2018 tarihleri arasında bonus üyesi Kamil koç fiziki bilet satış noktalarında, www.kamilkoc.com.tr’de ve Kamil Koç’un mobil bilet satış kanalları üzerinden yapılan alışverişlerde geçerlidir. 


Çağrı merkezinden alınan biletler kampanya kapsamı dışındadır. Fiziki bilet satış noktalarında 2, 3 ve 4 taksit seçenekleri ile sunulurken Kamil Koç’un online satış kanallarında 4 taksit şeklinde uygulanır.

kampanyaya Garanti Bonus, Garanti Bonus Business, Miles&Smiles Kredi Kartı, Miles&Smiles Business Kredi Kartı, Garanti American Express, Denizbank Bonus, Şeker Bonus, TEB Bonus, ING Bonus, Türkiye Finans Happy Card, PTT Bonus, Tekstilbank Bonus, Burgan Bonus, ABank Bonus, Tekstilbank Bonus, Fibabanka Bonus American Express Business (Ticari ) ve Bonus Business kartlarla yapılan alışverişler dahildir. 
Bonus Flexi ve Bonus Genç kredi kartlarıyla yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir. Flexi Kart'ların kampanyaya katılımı için " EVET KAMILKOC " yazıp bir boşluk bırakıp kartın son altı hanesini 3340'a SMS gönderdikten sonra alışveriş yapılması gereklidir. 

Gönderilen SMS'ler, Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Gönderilen SMS'ler, Garanti Bankası sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonu numarasından gönderilmelidir. 

Kampanyaya katılım SMS'leri KDV ve ÖİV dahil Türk Telekom için 0,615 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,415 TL'dir. Geri dönüş SMS'leri Garanti Bankası tarafından karşılanır. İşlemlerin kampanyaya dahil olması için mutlaka Garanti POS cihazı kullanılarak yapılmalıdır.

Hiç yorum yok