Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Genesis G70 Alman premium modellerin tahtına göz kırpıyor

Genesis G70'in resmi tanıtımından önce görselleri ve teknik bilgileri ortaya çıktı.  İddialı bir tasarıma sahip olan otomobil, p...

Genesis G70'in resmi tanıtımından önce görselleri ve teknik bilgileri ortaya çıktı. 

İddialı bir tasarıma sahip olan otomobil, performans değerleriyle de 'Alman avcısı' olmaya aday.  

Ebatlar ve tasarım 
 4.685 milimetre uzunluğu olan otomobilin genişliği 1.850, yüksekliği 1.400 milimetre. Aks mesafesiyse 2.835 milimetre olarak paylaşıldı.
Uzun kaputlu yapısıyla güçlü olduğu mesajını veren G70 devasa bir ızgaraya sahip. Bu ızgara farklı renklerle kombine edilebilirken, kendine özgü LED gündüz farları da dikkat çekiyor. Arka bölümünde göz doyuran bir yapı var. Çift çıkışlı egzozlar da aracın sportif havasını destekliyor. 

Dışarısında on farklı renk kombinasyonu bulunan G70’de bu seçenekler ise şöyle; platinyum gümüş, karbon metal, misket beyazı, titanyum siyah, yarış ve stil grisi, lapis mavisi, asil mavi, keskin kırmızı ve koyu kahve. İç mekanda sadelik ön plana çıkıyor. 
Asıl göz alıcı olansa iç mekan döşemeleri. İçeriye şıklık katmış. Yine de iç tasarım Genesis G70’in Almanlar'a fark atabileceği bir alan değil. 

Elektronik destek üniteleriyle günümüzün ve sınıfının ihtiyaçlarını karşılayan araçta çarpışma önleme asistanı, otoban sürüş asistanı, kör nokta uyarı sistemi, sürücü yorgunluk algılama ve uyarı gibi ekipmanları ile güvenlik donanımlarında zengin görünüyor.  

Motor ve performans 
G70 üç farklı motor seçeneğine sahip; 3.3 litre twin-turbo V6 benzinli (365 bg güç / 510 Nm tork), 2.0 litre sıralı dört silindir benzinli (254 bg güç / 352 Nm tork), 2.2 litre sıralı dört silindir dizel (201 bg güç / 440 Nm tork).LOG

Hiç yorum yok