Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Hyundai bayram tatilinde Ücretsiz Check-up hizmeti

Hyundai Assan, uzun Kurban Bayramı tatili esnasında aracıyla seyahat edecek müşterilerine yol kenarında güvenli ve konforlu seyahat için üc...

Hyundai Assan, uzun Kurban Bayramı tatili esnasında aracıyla seyahat edecek müşterilerine yol kenarında güvenli ve konforlu seyahat için ücretsiz check-up hizmeti veriyor. 

Satış ve Satış Sonrası Hizmetleri’nde müşteri memnuniyetinde zirveye oynayan Hyundai, Kurban Bayramı için özel olarak hazırladığı avantajlı ücretsiz check-uphizmeti sunacak. 

25-30 Ağustos ve 9-10 Eylül tarihlerinde,Hyundai sahipleri lastik, akü, motor yağı, cam suyu vb. kapsayan toplam 37 noktanın kontrol edildiği ücretsiz check-up hizmeti veYeni i30 test sürüşleri yapma imkanı elde edecek. 
Aynı zamanda test sürüşü yapan tüm müşterilere soğuk tutucu özel bir çanta da hediye edilecek. Hyundai, servis avantajlarından ve sunulan ayrıcalıklardan yararlanmak için seyahate çıkmadan önce www.hyundai.com.tr adresini ziyaret ederek güzergahınız üzerindeki ücretsiz check-up alanlarını görebilir ve katılım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca, Yeni i30 ve diğer modelleri inceleyip bilgi edinmek ve test sürüşü yapmak için tüm Hyundai sahiplerini Yetkili Satıcıları’na davet ediyor.

Hiç yorum yok