Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MTV Ödemenizi yapıkredi ile yapanlar Samsung’dan %30’a varan indirim kazanıyor

31 Temmuz’a kadar motorlu taşıtlar vergi ödemenizi, Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şubesi’nden yapın, Ağustos ayında Genpa Ailem web sitesi...

31 Temmuz’a kadar motorlu taşıtlar vergi ödemenizi, Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şubesi’nden yapın, Ağustos ayında Genpa Ailem web sitesinden yapacağınız Samsung TV, akıllı telefon ve tablet alışverişlerinizde %30’a varan indirim kazanın!

 Üstelik Yapı Kredi Kartları ile ödeyin, 3 taksit fırsatı ve size özel indirimlerden yararlanın! 

 İnternet/Mobil Şube şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al / Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre alabilir, kullanıcı kodunuzu unuttuysanız T.C. Kimlik Numaranızla giriş yapabilirsiniz. 


14 Temmuz- 31 Temmuz 2017 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergi Ödemesini, Yapı Kredi İnternet Şubesi veya Yapı Kredi Mobil’den yapan müşterilerimiz, Ağustos ayında Genpa Ailem web sitesinden yapacakları seçili Samsung TV, akıllı telefon ve tablet alışverişlerinde %30’ a varan indirim kazanacaktır. 

Ağustos ayında indirime hak kazanan müşterilerimize SMS yolu ile bilgilendirme yapılacak olup, kişiye özel indirim kodları ağustos ayında internet şubemizde yer alan "Kampanyalar" ve mobil şubemizde yer alan “Size Özel” bölümüne yüklenecektir ve 31 Ağustos 2017’ye kadar yüklü kalacaktır. 
Müşteriler indirim kodlarını 31 Ağustos 2017 tarihine kadar kullanabilecektir. İndirim kodu kişiye özel olup, kampanyadan her müşteri sadece 1 defa yararlanabilir. Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. 

Kampanya kodunu kullanmak için Ağustos ayında müşterilere özel açılacak olan Genpa Ailem websitesine giriş yapılması gerekir. https://ailem.genpa.com.tr/yapıkredi/ sitesinde, boş alana indirim kodunu girip, “Kampanya Kodu ile Giriş” adımına tıklanarak web sitesine giriş yapılacaktır. 

Henüz üye olmayan kullanıcılar için üye giriş formu açılır, üye kaydı ve girişi yapıldıktan sonra açılan ekranda ilgili ürünlerin satın alımı yapılabilecektir. Kampanya kodları tek kullanımlıktır. Her modelden en fazla 2 adet ürün satın alınabilir. Cihaz stokta yok ise teslim süresi 4-6 hafta arasında olacaktır. 

Ürün teslimat tarihinden itibaren açık kutuda 14 gün, (jelatini açılmamış, hasarsız, SIM kart takılmamış) kapalı kutuda hiç kullanılmamış olarak 30 gün cayma hakkı vardır. Belirlenen süre ve şartların dışında ürün iade edilemez.

Hiç yorum yok