Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Colins te Kamil Koç bileti olana 50 TL indirim fırsatı

Kampanya 06 - 23 Temmuz 2017 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan sadece Bumerang üyeleri faydalanabilir. Üyenin indirimlerden fa...

Kampanya 06 - 23 Temmuz 2017 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanyadan sadece Bumerang üyeleri faydalanabilir. Üyenin indirimlerden faydalanabilmesi için kampanya döneminde Kamil Koç’tan en az bir bilet satın alması gerekmektedir. 

Kampanya kapsamında standart Bumerang üyeleri, Colin’s’ten yapacakları her 100 TL ve üzeri alışverişlerde anında 20 TL indirim kazanacaktır. Bumerang Silver ve Bumerang Gold üyeleri ise Colin’s’te yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlerde anında 50 TL indirim kazanacaktır. 

Kampanya, Colin’s mağazaları ve internet sitesinde, tüm ürün gruplarında 31 Temmuz tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan her bumerang üyesi 1 promosyon kodu hakkı elde edebilir. Kampanya promosyon kodları yolcu biniş kartı üzerine yer almaktadır. 

Ayrıca Kamil Koç’un online satış kanallarında yer alan Colin’s kampanya alanından da promosyon kodları öğrenilebilir. Kamil Koç’un izinli veritabanında yer alan Bumerang üyelerine promosyon kodları SMS ile otomatik olarak gönderilecektir. 

Kampanya kapsamında Colin’s indirimlerinden faydalanmak için promosyon kodlarının Colin’s mağazalarında kasada ilgili personele söylenmesi veya Colin’s’in web sitesinde ödeme sayfasında yer alan “indirim kuponu” alanına yazılması gerekmektedir. Promosyon kodları tek kullanımlıktır ve Colin’s’te yapılacak alışverişlerde her bir faturada sadece bir kampanya promosyon kodu kullanılabilir. 

Promosyon kodlarının herhangi bir nedenden dolayı silinmesi, kaybı, ibraz edilememesinden Colin’s ve Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. sorumlu olmayıp ikinci bir promosyon kodu talep edilemez. Colin’s’te değişim ve iade işlemleri faturadaki son satış fiyatı üzerinden yapılacaktır. 

 Colin’s kampanyası başka bir kampanya ile birleştirilemez. Kampanya promosyon kodları değiştirilemez ve iade edilemez. Kampanya müşteri bazındadır. Kampanya süresince Colin’s veri tabanına kayıtlı bir müşteri, kampanyadan en fazla 1 kez faydalanabilir. 

 Kampanya promosyon kodları stoklarla sınırlıdır. Colin’s ve Kamil Koç Otobüsleri A.Ş. kampanyaya konu olan ürünlerde, kampanya süresinde ve kampanya içeriğinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Hiç yorum yok