Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Rally Troia Çanakkalede 150 Sporcu Mücadele Edecek

Avrupa Ralli Kupası kapsamındaki Balkan Ralli Kupası'nın 4.yarışı olan Rally Troia, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ile Çanakkale Ti...

Avrupa Ralli Kupası kapsamındaki Balkan Ralli Kupası'nın 4.yarışı olan Rally Troia, Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü ile Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çanakkale Belediyesi katkıları ile 30 Haziran-02 Temmuz tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

43 Avrupa Ralli Kupası, 9 Historic ve 23 de Renç Koçibey Kupası olmak üzere toplam 75 otomobil ve 150 sporcunun katılacağı organizasyon, aynı zamanda Türkiye Ralli Şampiyonası ve Bulgaristan Ralli Şampiyonası'na da puan verecek. 

30 Haziran Cuma günü tüm sporcuların 11:30-15:00 saatleri arasında feribot ile Gelibolu'ya geçerek şehitliği ziyaret etmesinin ardından, kordon boyunda yer alan Truva Heykeli önünde saat 18:30'da seremonik start ile Rally Troia başlamış olacak. 

01 Temmuz Cumartesi sabahı saat 10:15'te rallinin ilk gününe başlayacak olan ekipler Paris ve Homeros etaplarını ikişer kez geçtikten sonra saat 17:00'den itibaren şehir merkezinde Belediye arkasındaki pazar yeri otoparkında yer alan Troia Horse seyirci özel etabını kat edecekler. 

02 Temmuz Pazar sabahı 11:00'de servis alanı çıkışı ile başlayacak son günde ise, Assos, Apollon ve redbull.com etapları geçildikten sonra saat 17:00'de Truva Heykeli önündeki podyumda finiş seremonisi ve ödül töreni ile ralli son bulacak.

Hiç yorum yok