Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Bayramda Hyundaim Olsa Talihlileri Araçlarına Kavuştu

Hyundai Assan,hazırladığı sosyal medya projesiyle, 20 kişiye ürün gamındaki araçları hediye ederek bayram süresince doyasıya gezmelerine ol...

Hyundai Assan,hazırladığı sosyal medya projesiyle, 20 kişiye ürün gamındaki araçları hediye ederek bayram süresince doyasıya gezmelerine olanak sağladı. 

İlgi çekici ve farklı projeleriyle her daim dikkat çeken Hyundai Assan, son olarak sosyal medya üzerinden bir yarışma düzenledi. Tam 6 gün süren yarışmada, katılımcılar bayram planlarını #BayramdaHyundaimOlsa hashtag‘i ile Twitter ve Instagram üzerinden paylaştı. 

Binlerce katılım arasından en ilginç olanları belirleyen jüri üyeleri, talihlilere araçları bayram süresince test etmeleri için teslim ederken aynı zamanda katılımcılarla beraber oldukça renkli bir gün geçirdi. 
Hyundai Assan, 20 şanslı sosyal medya kullanıcısına 23 – 28 Haziran 2017 tarihleri arasında kullanılmak üzere i10, i20,i20 Active, Yeni i30, Accent Blue ve Tucson modellerini teslim ederek bayramı daha keyifli bir hale getirmeyi hedefledi. 

Hyundai Assan Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Özyılmaz, konuyla ilgili olarak, “Hyundai Assan olarak birinci hedefimiz müşteri memnuniyetinde bir numara olmak. 

Hazırladığımız her projenin müşterilerimizle aramızda sıcak bir bağ oluşturmasına özen gösteriyoruz. Sosyal medyaya ve dijital dünyaya en fazla önem veren markalardan biriyiz ve bu doğrultuda daha çok çalışarak farklı projeler geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Hiç yorum yok