Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yenilenen Renault Captur Türkiyede Satışta

Avrupa’nın en çok satan şehirli crossover modeli Renault Captur, kullanıcı dostu özelliklerinden ödün vermeksizin daha çarpıcı bir stil ve ...

Avrupa’nın en çok satan şehirli crossover modeli Renault Captur, kullanıcı dostu özelliklerinden ödün vermeksizin daha çarpıcı bir stil ve yeni teknolojilerle yeniden yaratıldı. 

Koleos ve Kadjar ile birlikte Renault, artık eksiksiz bir SUV serisi sunuyor. Captur modelinin en temel özelliklerinden biri olan iki tonlu kişiselleştirme özelliği yenilenen versiyonda da yer alıyor. 30’u aşkın kombinasyon sayesinde kullanıcı, kişisel zevkini otomobilinin tasarımına da yansıtabiliyor. 

Ayrıca aydınlık bir iç mekan sağlayan sabit cam tavan da opsiyon olarak seçilebiliyor. Captur, Renault’nun yeni marka kimliğinin imzası olan far tasarımına sahip. Full-LED ‘PureVision’ teknolojisi, tasarıma katkısının yanısıra güvenliği de arttırıyor. 

Captur, R&Go®, Media NavEvolution ve R-LINK Evolution olmak üzere üç multimedya sistemi ile üst düzey bir araç içi teknolojik deneyim sunuyor. Sistemler Bluetooth, navigasyon, sürüş destek sistemlerinin yönetimi gibi sürüşü kolaylaştıran ve güvenli hale getiren teknolojilere sahip. 

Captur’deki arka park sensörü ve geri görüş kamerası gibi yeni kapsamlı sürüş yardımcıları (ADAS) yolculukları daha güvenli ve konforlu hale getiriyor. 

Captur Türkiye’de; Touch, Icon ve Outdoor olmak üzere 3 ekipman seviyesi ve 2 dizel (dCi 90 EDC ve manuel), 2 benzinli motor seçeneği (TCe 120 / otomatik ve manuel) olmak üzere zengin bir ürün gamı ile pazara sunuluyor. 

Captur Türkiye’de 29 Mayıs 2017’den itibaren 81.450TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş: “B segmenti Türkiye’de binek otomobil pazarından yüzde 30 pay alıyor. 



B SUV, segmentten yüzde 9 pay alıyor. B SUV tek başına ise binek otomobil pazarında yüzde 3 paya sahip. Captur segmentininbaşarlı modelleri arasında yer alıyor. 2016 yılını 3 bin 783 satış adedi ile kendi segmentinde 2. sırada tamamladı. Yenilenen tasarımı ve özellikleri ile Captur Türkiye pazarında başarısını sürdürecektir. 

Kadjar, Koleos ve Captur ile 2017 yılında Renault, SUV serisini tamamlamış oluyor.” dedi. - Daha cesur ve iddialı bir görünüm Yenilenen Captur, modelin başarısında rol oynayan çarpıcı iki tonlu cazip renk seçenekleri ile kişiselleştirilebiliyor. 

Ayrıca tavan için yeni bir Platin Gri seçeneği sunuyor. 30’u aşkın renk kombinasyonu, müşterilerin yeni Captur araçlarının görünümünü kişisel zevklerine göre uyarlamasına olanak tanıyor. Renault’nun, Full-LED ‘PureVision’ ön farları makyajlı Captur’de de göze çarpıyor. Bu teknoloji, tasarımın yanısıra güvenliği de arttırıyor. 

Captur’un tamponunun alt kısmında yeni marka kimliğini oluşturan C şekilli LED gündüz farları yer alıyor. Benzer şekilde arka far tasarımı da hem gece hem gündüz görünen bu imzayı barındırıyor. Yenilenen Captur. Kadjar’n stiline bir adım daha yaklaştı. 

Radyatör ızgarası değiştirilerek dikkat çekici bir krom şeridin eklenmesiyle Renault markasının diğer crossover modelleriyle daha uyumlu hale getirildi. Hem ön hem arka tamponda Captur’un maceracı ruhunu yansıtan yeni alt koruma plakalarına yer verildi. 

Icon ve Outdoor versiyonlarında sabit cam tavan opsiyon olarak sunuluyor. Sadece aracın iki renkli versiyonlarında sunulan bu yeni özellik daha aydınlık bir iç mekan sağlıyor. 

Yenilenen Captur’de daha zarif olan kabinde yüksek kaliteli plastik, parlak krom ve zarif renklere yer verildi. Direksiyon simidi daha da kaliteli malzemelerden üretilirken daha yüksek versiyonlarında deri kaplama göze çarpıyor. 

Vites kolu daha modern bir görünüme kavuşurken, butonlar ve kumandalar yüzeye entegre hale getirildi. LED tavan lambasında ise ayrı ayrı okuma ışıkları bulunuyor. 

- Yaşamı daha da keyifli kılmak için tasarlanan teknolojiler Üç multimedya sistemi: R&Go®, Media NavEvolution ve R-LINK Evolution Yenilenen Captur’de, Touch donanım seviyesinden itibaren, kullanıcının akıllı telefonunu araçla eşleştirdiğinde kullanılabilen basit ve akıllı sistem R&Go® devreye giriyor. 

Bu pratik sistem, kullanıcının telefon, multimedya ve araç verileri dahil olmak üzere bilgilere araç ekranından ulaşmasına olanak tanıyor. Iconversiyonunda standart donanım olarak yer alan kapsamlı multimedya sistemi Media NavEvolution, barındırdığı özelliklerin zenginliğiyle göz dolduruyor: 

navigasyon, Bluetooth telefon sistemi ve geri görüş kamerası ekranına ek olarak sürüş performansını ve yakıt tüketimini optimize edecek Driving Eco2 işlevi. Renault R-LINK Evolution ise yenilenen Captur’e en gelişmiş multimedya sistemini kazandırıyor. 

Her zamankinden daha özelleştirilebilir olan sistem, yedi inçlik kapasitif ekranla sunuluyor. R-LINK Evolution, özellikle gerçek zamanlı navigasyon, 3G bağlantı, Bluetooth, medya görüntüleme (fotoğraf, video) ve aracın sürüş destek sistemlerinin yönetimini barındırıyor. Outdoorversiyonunda standart olan R-Link Evolution, Icon versiyonunda opsiyonel olarak sunuluyor. 

Yeni kapsamlı sürüş yardımcıları (ADAS) yolculukları kolaylaştırıyor Arka park sensörününyanısıra yenilenen Captur’de geri görüş kamerası Icon ve Outdoorversiyonlarında standart olarak sunuluyor. 

Bu sayede manevralar kolaylaşıyor ve daha güvenli hale geliyor. Cruise Control, hız sınırlayıcı, Aktif acil fren destek sistemi (AEBS), ESP, hillholder, LED sis farları, Full LED ön farlar, C şeklinde LED gündüz farları, yağmur sensörü ve otomatik farlar yenilenen Captur’de öne çıkan diğer sürüşe yardımcı güvenlk sistemleri arasında yer alıyor.  

Zengin motor seçenekleri Zengin motor yelpazesi sayesinde yenilenen Captur, müşterilerine ihtiyaçlarına en uygun motor kombinasyonunu seçme olanağı sunuyor. Dizel: dCi 90 otomatik - EDC & manuel olmak üzere 2 farklı dizel seçeneği bulunuyor. Hem Stop & Start teknolojisi hem de fren ve yavaşlamada enerjiyi geri kazanan bir sistemle donatılan bu motor, 4000 d/d’de 90 BG ve 1750 d/d’de 220 Nmtork sunuyor. Yeni bir turbo tasarımı motorun düşük devirlerde son derece tepkili olmasını sağlıyor. Benzinli:TCe 120 (otomatik & manuel) olmak üzere iki benzinli seçenek sunuluyor. EDC otomatik vites kutusuna bir alternatif sunan düz vites seçeneği, maliyete önem veren ve tam sürüş kontrolünü elinde tutmak isteyen müşterileri hedefliyor. Doğrudan enjeksiyon, turboşarj ve Stop & Start teknolojisiyle donatılan bu motor seçeneği, 2000 d/d’de 190 Nmtork sunuyor. 3 farklı donanım seviyesi Yenilenen Captur, Türkiye’de farklı beklenti ve ihtiyaçlara hitap eden 3 farklı ekipman seviyesi ile satışa sunuluyor. 

Touch: Yan hava yastıkları, ABS, ESP, HillHolder, AFU, Cruise Control, manuel klima, tek dokunuşla açılan elektrikli ön ve elektrikli arka camlar, Direksiyondan kumandalı müzik sistemi, deri direksiyon, USB & Bluetooth, eller serbest Renault card sistemi, elektrikli ve ısıtmalı dış dikiz aynaları, C Şeklinde LED gündüz farları, 16’’ alüminyum jant Opsiyonlar • Arka Park Sensörü, metalik boya, İç ve dış kişiselleştirmeler, • Look Paketi (Karartılmış Arka Camlar& 17" Alüminyum Jantlar), • Medianav Paketi (MadianavNavigasyon + 7" Ekran), • Konfor Paketi (Elektronik Klima, Yağmur Sensörü ve Otomatik Farlar) • Park Paketi (Arka Park Sensörü, Geri Görüş kamerası, Elektrikli, ısıtmalı ve katlanan dış dikiz aynaları) Icon: Arka park sensörü ve geri görüş kamerası, LED sis farları, full LED ön farlar, Elektronik klima, Yağmur Sensörü ve Otomatik Farlar, Karartılmış arka camlar, ön koltuk kol dayanağı, 7" Dokunmatik Ekran, MedianavNavigasyon, Elektrikli, ısıtmalı ve katlanan dış dikiz aynaları, 17" siyah alüminyum jantlar Opsiyonlar • Sabit Cam Tavan, Siyah Deri Koltuklar, Isıtmalı Ön Koltuklar, 17’’ Gri Alüminyum Alaşımlı Jantlar, İç ve dış kişiselleştirmeler, metalik boya • Premium Paket (Electro-chrome İç Dikiz Aynası, LED İç Aydınlatma, Işıklı Makyaj Aynaları, Güneş Gözlüğü Saklama Alanı, Alüminyum Spor Pedallar ) • R-Link Paketi (R-LINK İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon, Renault Akıllı Telefon Uygulaması) Outdoor:Electro-chrome İç Dikiz Aynası, LED İç Aydınlatma, Işıklı Makyaj Aynaları, Güneş Gözlüğü Saklama Alanı, Alüminyum Spor Pedallar, R-LINK İnternet Bağlantılı Entegre Navigasyon, Renault Akıllı Telefon Uygulaması, Metalik Boya, Çift Renkli Dış Boya ve Tavan Rengi Yan Aynalar, 17" Siyah Alümünyum Jantlar 

Opsiyonlar: Sabit Cam Tavan, Siyah Deri Koltuklar, Isıtmalı Ön Koltuklar, 17" Gri Alümünyum Jantlar, İç ve dış kişiselleştirmeler