Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Yeni Peugeot 301 Türkiyede Satışta

Marka tarafından özellikle B sedan segmenti için geliştirilen Peugeot 301 uluslararası pazarlarda statü sembolü kompakt bir sedan arayan mü...

Marka tarafından özellikle B sedan segmenti için geliştirilen Peugeot 301 uluslararası pazarlarda statü sembolü kompakt bir sedan arayan müşterilere hitap ediyor. 

Peugeot 301 lanse edildiği 2012 yılından bu yana 393.042 adet sattı. Söz konusu satış başarısı sınıfının en iyi değerlerini sunan geniş ve ferah yaşam alanı, geniş bagaj hacmi, Peugeot markasının uzmanlık alanlarından biri olan dinamik sürüş ve çekici tasarım gibi niteliklere dayanıyor. 

Sürücü ve beraberindeki yolcular geniş ve ferah bir yaşam alanının keyfini sürerken 640 litre (506 dm3 VDA 210) hacimli bagaj beş kişilik ailenin ihtiyacı olan yükleme alanını fazlasıyla sunuyor. 

Sahip olduğu nitelikler ve sahip olduğu yeni teknolojilerle B sedan segmentindeki müşteri sayısının artmasını sağlayan yeni Peugeot 301 artık güncel Peugeot modelleriyle aynı tasarım dilini bünyesinde barındırıyor. 

Dik konumlu radyatör ızgarası, gövde ile aynı düzeyde bulunan farlar ve büyük bir titizlikle uygulanan değişikliklerle yeni Peugeot 301 dinamik ve çekici bir görünüm sunarken markanın imzası niteliğinde olan LED gündüz farları bünyesinde barındırdığı teknolojiyi gözler önüne seriyor. 

Teknolojik gelişim iç mekanda da devam ediyor. 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekran söz konusu teknolojik değişimin en önemli yansımalarından biri. Kapasitif teknolojisi sayesinde hassas ve hızlı çalışan ünite geri görüş kamerasının görüntüsü kadar 3D TomTom navigasyon sisteminin haritasını da gösteriyor. 

Android Auto®, Apple CarplayTM destekli Mirror Screen özelliği sayesinde akıllı telefon uygulamalarını da kullanabilme imkanı sunandokunmatik ekran bu sınıftaki nadir özelliklerden biri olarak öne çıkıyor. Yeni Peugeot 301’in dinamik şasisi ileri teknolojinin nimetlerinden yararlanan modern motorlarla destekleniyor.

Markanın dünya çapında 1 milyon adedin üzerinde modelinde kullanılan 3 silindirli PureTech motoru yeni Peugeot 301’de de kullanımılmaya devam ediyor. 92 HP gücündeki 1.6L HDi dizel motor ise sürüş konforuyla yakıt ekonomisini aynı potada eritiyor. 

İspanya’daki Vigo fabrikasında üretilen ve PSA Grubunun en gelişmiş üretim standartlarından yararlanan Yeni Peugeot 301, 58.900 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.