Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Skoda Fabia R5 ile Türkiye Ralli Şampiyonası’na Hazır

Uzun bir motorsporları geçmişine sahip olan Skoda, Fabia S2000 yarış aracının halefi olan Fabia R5 ile birçok büyük rallide mücadele etmeye...

Uzun bir motorsporları geçmişine sahip olan Skoda, Fabia S2000 yarış aracının halefi olan Fabia R5 ile birçok büyük rallide mücadele etmeye devam ediyor. 

2017 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda ise BC Vision Motorsport, Skoda’nın desteğiyle birlikte Fabia R5 ile yarışacak. Dünya genelinde birçok başarı elde eden ve yüksek performansıyla, her türlü yol koşulunun üstesinden gelen Fabia R5, 1.6 lt turbo beslemeli bir motor sahip. 

BC Vision Motorsport bünyesinde ilk kez Türkiye’de yarışacak olan otomobilin ilk randevusu ise, 22-23 Nisan tarihlerinde İzmir Rallisi olacak. Her zaman olduğu gibi büyük ilgi çekmesi beklenen Ege Rallisi, tamamen yenilenen etaplarıyla birlikte daha heyecan verici bir hale geldi. 
Skoda, 2017 Türkiye Ralli Şampiyonası’na 2 adet Fabia R5 ile tam destek verecek. Bu yılın ilk rallisi olacak Ege Rallisi’nde, Skoda Fabia R5 yarış aracında Burak Çukurova/Vedat Bostancı ve Uğur Soylu/Aras Dinçer ikilisi yer alacak. 

Ege Rallisi, toplam 450 kilometrelik bir parkurda ve 105 kilometrelik özel etabı ile toplam 9 etaptan oluşuyor. BC Vision Motorsport, Skoda Fabia R5 ile burada galibiyet elde etmeyi hedefliyor.