Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Porsche’den yeni model yılı için yeni inovasyonlar

Porsche tüm modelleri için yeni renkler ve daha fazla güç sunuyor. Yeni model yılı için iç ve dış renk yelpazesini genişleten Porsche, 911 ...

Porsche tüm modelleri için yeni renkler ve daha fazla güç sunuyor. Yeni model yılı için iç ve dış renk yelpazesini genişleten Porsche, 911 S modelleri için motor gücünü fabrika çıkışında 22 kW (30 hp) artırarak 331 kW’a (450 hp) çıkaran özel bir yükseltme kiti seçeneği sunuyor. 

 Porsche, yeni model senesindekapsamlı bir inovasyona imza attı. Tüm model serilerinin içi ve dışı içinsunulan yeni renk seçeneklerinin yanısıra911 S model seçeneklerine yönelik olarak, fabrika teslimde otomobilin motor gücünde 22 kW (30 hp) artış sağlayan özel bir kit de sipariş etmek mümkün.  

Yeni seçeneklerle güncellenmiş renk yelpazesi 
Porsche tüm modellerinde yeni iç ve dış renk seçenekleri sunuyor. Yeni renklerden biri şu an 911 ve 718 modelleri için geçerli olan Crayon. Orta seviye kumlamalı dört katlıMetalik Safran Sarısı renk seçeneği ise yalnızca 911’e özgü. 

Bu renk seçeneği, otomobilde çarpıcı bir derinlik algısı yaratıyor. Opsiyonel spor egzoz sistemi de artık yüksek parlak Siyah egzoz arka borusu seçeneğine sahip. İç aksam renk seçenekleri de Siyah veya Grafit Mavisi/Crayon renklerinde Sport-Tex ekipmanı içerecek şekilde genişletildi.
911 Targa 4SExclusive Design Edition ayrıca Aetna Mavisi ve içi Grafit Mavisi seçenekleri ile mevcut. 911 Turbo S Exclusive serisi için müşteriler Metalik Altın Sarısı ve Siyah/Altın Sarısı iç donanım da seçebilecekler. 

İçinde bulunduğumuz model senesinde Cayenne için renk seçeneklerine şimdi özel renkler olarak Metalik Purpurit ve Metalik Paladyum da eklendi. Macan için deri iç kısımlar artık Siyah/Luxor Bejirenklerinde tercih edilebiliyor. Panamera için sunulan yeni renk seçenekleri dıştaMetalik Burgundy Kırmızısı ve Metalik RistrettoKahvesi, iç deri aksamda ise Siyah/Luxor Beji. Kulüp iç deri ise şimdi yeni CohibaKahvesi ve Trüf Kahvesirenk seçenekleriyle mevcut.  

Tüm 911 S modellerinde motor gücünü 450 hp’yeyükseltme seçeneği 
Porsche Exclusive, tüm yeni 911 Carrera S, 911 Carrera 4S ve 911 Targa 4S modellerinde, motor gücünü fabrika çıkışında 22 kW (30 hp) artırarak 331 kW’a (450 hp) çıkaran özel bir yükseltme kiti seçeneği sunuyor. 

Söz konusu kit kapsamında daha büyük turbo yüklemeler,dinamik motor bağlantılarını kapsayan SportChrono paketi, modifiye edilmiş bir fren soğutma sistemi ve eşsiz bir tasarıma sahip iki merkezi egzoz arka borusundan meydana gelen spor egzoz sistemiyer alıyor. 

Haziran 2017’den itibaren, güç artırım kiti Porsche Tequipment’dan, halihazırda SportChrono paketine sahip otomobillere retrofitolarakeklenebiliyor.