Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Peugeot 308 Geri alma garantisi

Size Özel Takas Desteği ve Aldığınız Değerin %10* Altına Bir Yıl Sonra Geri Alma Garantisi. 03/04/2017 tarihine kadar Peugeot 308 m...

Size Özel Takas Desteği ve Aldığınız Değerin %10* Altına Bir Yıl Sonra Geri Alma Garantisi.

03/04/2017 tarihine kadar Peugeot 308 model araç alan müşterilerimize, “aracın satın alındığı tarihten bir sene sonra” ve “15.000 km’yi geçmemesi” ve “karşılığında yeni bir “0” KM Peugeot marka araç alması” kayıt ve şartıyla aracı fatura bedelinden sadece %10u bedeli altında geri satın almayı garanti ediyor. 

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin; aracı mülkiyetinde bulundurduğu sürece zorunlu trafik sigortası da dahil olmak üzere tam kapsamlı kasko sigortası yaptırmaları gerekmektedir. 1 yıllık süreç boyunca aracın tüm bakım ve onarımları Yetkili Peugeot Servislerinde yapılmalıdır. 

Geri alım aşamasında yapılacak expertiz sonucu araçta herhangi bir hasar veya hasar sonucu onarım kaydı olmamalıdır. Bu hususlar tespit edildiği takdirde kampanyadan faydalanılamaz. Müşterilerimiz, aracı yetkili satıcıya geri sattığı tarihte yine yetkili satıcıdan “0”KM Peugeot marka başka bir aracı satın almayı kabul, beyan ve taahhüt eder. 

Kampanya 31 Mart 2017 tarihine kadar ve sadece katılan yetkili satıcılarımızda geçerlidir. Kampanya sadece Peugeot 308 için geçerlidir. Kampanya sadece GTi versiyonunda geçerli değildir. Detaylı bilgi için kampanyaya katılan yetkili satıcılarımızla iletişime geçebilirsiniz.