Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

Lexus İstanbul Autoshowda 28.Yüzyılın Aracını Sergileyecek

Dünyanın en iyi otomobillerini üretme felsefesine sahip Lexus, 2017 İstanbul Autoshow’abirçok yenilikle katılacak.  Sadece bir otomo...

Dünyanın en iyi otomobillerini üretme felsefesine sahip Lexus, 2017 İstanbul Autoshow’abirçok yenilikle katılacak. 



Sadece bir otomobil üreticisi değil bir yaşam tarzı markası olduğunu yaptığı birçok çalışmayla vurgulayan Lexus, İstanbul Autoshow’da ise, “Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu” filmi için tasarlanan SKYJET Uzay Aracını sergileyecek. 
Lexus tasarımcılarına ait ve 28. yüzyıl zamanlarında kullanılan SKYJET, filmin kahramanının zamanda yolculuk yapmasını sağlıyor. Bununla birlikte, 2017 İstanbul Autoshow Fuarı’nda Lexus’un yeni hibrit modelleri de otomobil tutkunlarıyla buluşacak.
Ziyaretçiler fuarda, premium SUV modelinin hibritversiyonu RX450h, crossover modelinin hibrit versiyonu NX300h, sportif sedan modelinin hibrit versiyonu GS300h’yi inceleme şansı elde ederlerken markanın her modelinin hibrit versiyonuna ulaşmak mümkün olacak. 

Lexus’un yeni yıldızı: CT 200h Dünyanın ilk kompakt lüks hibrit otomobili olan CT 200h, İstanbul Autoshow Fuarı’yla birlikte Türkiye pazarına giriş yapacak. 

Lexus markasının eşsiz lüksünü, gelişmiş hibrit teknolojisiyle buluşturan CT 200h, hem tasarımıyla hem de sürüş özellikleriyle öne çıkacak. Performans odaklı Lexus’lar İstanbul’da Premium ve yüksek konfora sahip otomobiller üreten Lexus, İstanbul Autoshow Fuarı’nda “F Performance” ürün gamından da modeller sergileyecek. 
Lexus’unfuarda sergileyeceği “F Performance” modelleri ise, RC F ve GS F olacak. Her iki otomobil de, 477 beygir güç üreten 5.0 litre V8 motora sahipler. 

Lexus’un yüksek performanslı ruhunu taşıyan bu otomobillere ilham olan yarış otomobili RC F GT3 de fuarda sergilenecek. Lexus’un yeni modelleri, İstanbul Autoshow’da12. Salon’daki Omotenashi misafirperverliğini ve Takumiişçiliğiniyansıtan yeni standındayerini alacak.